Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 3: Wild Hunt

4 milliónál jár a The Witcher 3: Wild Hunt

Nyílt levélben mondanak köszönetet a fejlesztők a játékosoknak.

2015.06.09. 17:08 | szerző: Dino | kategória: Játék

Marcin Iwiński, a CD Projekt RED társalapítója nyílt levélben köszönte meg a rajongóknak a sok-sok pozitív visszajelzést, valamint örömmel adta hírül, hogy a megjelenés óta eltelt két hétben már négymillióan vették meg a The Witcher 3: Wild Huntot.
"Május 19-e fontos dátum volt számunkra a CD Projekt RED-nél: kiadtuk a The Witcher 3: Wild Huntot, a nyílt világú RPG játékunkat, amelyen már több mint három éve dolgoztunk." - kezdi Iwiński. "A megjelenés óta sokatoktól kaptunk pozitív visszajelzést és biztosítottatok támogatásotokról - igazán szívmelengető, hogy mekkora mennyiségben érkeztek egyszerűen csak gratuláló levelek e-mail fiókunkba, és kívánom, hogy minden fejlesztő ilyen fantasztikus közösséget érhessen el. A sajtótól világszerte kapott pontszámok szintén elégedettséggel töltöttek el: minden platformon 90 feletti átlagot elérve a Wild Hunt egy valóra vált álom számunkra.
Egyúttal szeretnék köszönetet mondani a négymillió játékosnak, akik az első két hétben megvették a The Witcher 3: Wild Huntot. Négymillió RPG-rajongó költötte nehezen összegyűjtött pénzét a mi játékunkra - ez annak a jele, hogy valamit jól csináltunk, és biztosak lehettek benne, hogy mindezt a pozitív energiát felhasználva a kiegészítőket is legalább olyan nagy kalandokká tesszük, mint amilyen a Wild Hunt. Addig is élvezzétek a játékot, ne felejtsétek el letölteni a heti ingyenes DLC-ket, és figyeljétek a folyamatos frissítéseket és bővítéseket, amelyeken még dolgozunk."

hozzászólások (1)

medve91
medve91 2015.06.09. 18:06
na fasza! megérdemlik! PS4-en tolom és nagyon fasza, de amint karácsonyra meg lesz a gamer gépen arra is beszerzem már csak az ultra meg hairworks kedvéért is!
további hírek

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.