Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2015

E3 2015

A Little Orbit E3-as tervei

A kiadó inkább a fiatalabb korosztálynak szóló játékokkal készül az idei show-ra.

2015.06.11. 11:41 | szerző: GeryG | kategória: E3 2015

Már csak napok választanak el bennünket az év első nagy videojátékos show-jától, az E3-tól. Ahogy egyre fogy az idő, egyre több kiadó és fejlesztő jelenti be, hogy mivel is készülnek a rendezvényre – így tett most a Little Orbit is. A kiadó elsősorban a fiatalabb korosztály számára érdekes játékokkal foglalkozik, így a show-ra is ilyeneket visz magával.
A sort az Adventure Time: Finn and Jake Investigations nyitja, amely egy klasszikus kalandjáték PC-re, PlayStation 3-ra és 4-re, Xbox 360-ra és One-ra, valamint Nintendo Wii U-ra és 3DS-re. A játék alapjául szolgáló rajzfilmsorozat a Cartoon Networkön évek óta nagy népszerűségnek örvend.
Ugyanez elmondható a Monster High sorozatról is, amely alapján a Monster High New Ghoul in School játék készül PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, Wii-re, Wii U-ra és 3DS-re – előbbi két konzolra a sorozat történetében először. A játékban az új diák bőrében barangolhatjuk be a szörnysuli minden zegzugát.
A Barbie and Her Sisters Puppy Rescue természetesen kifejezetten a kislányoknak szól és a hamarosan megjelenő új Barbie DVD-hez kapcsolódik. A játékban elveszett kisállatokat kell felkutatni.
Végül érdemes szót ejteni a Kung Fu Panda: Showdown of Legendary Legendsről is, amely minden fontosabb platformra meg fog jelenni. A játékban a népszerű DreamWorks animációs sorozat összes ismert szereplője felbukkan. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló