For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Októberben visszatér a Lost Horizon

Unity 5 motor hajtja majd a 2010-es kalandjáték folytatását, a Lost Horizon 2-t.

2015.06.29. 08:35 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2010-ben jelent meg az Animation Arts csapatának kalandjátéka, a Lost Horizon. A történet az 1930-as években játszódik Tibetben, ahol a harmadik birodalom katonái ősi ereklyék után kutatva dúlják fel a környéket. Mi Fenton Paddock bőrébe bújhattunk, aki régi barátja eltűnése miatt érkezik Tibetbe, ám itt egy kontinenseken átívelő kalandba csöppen, amely során az emberiség sorsát befolyásoló titok után folyik a hajsza.
A fejlesztők 2013-ban jelentették be, hogy készül a folytatás, a Lost Horizon 2, amelynek története húsz évvel az első rész eseményei után játszódik. A világot immáron egészen más birodalmak irányítják, akik ugyanúgy vágynak az ősi kincsek nyújtotta okkult hatalomra, ezért elrabolják Fenton családját, hogy együttműködésre kényszerítsék. Hősünk útja ezúttal valahova a vasfüggöny túloldalára vezet, ahol a rosszfiúk mellett saját belső démonaival is meg kell küzdenie.
A Lost Horizon 2 alatt már a Unity 5 fog teljesíteni, ami az alábbi képek tanúsága szerint kellemes látványvilágot kölcsönöz majd a játéknak. A játékmenet várhatóan marad a régi, vagyis a hagyományos point’n’click kalandjátékok jellegzetes megoldásaira épít. A játék már megjelenési dátumot is kapott, miszerint a német kiadás már augusztus 28-án, míg a nemzetközi verzió október 2-án landol a boltok polcain. ■

előző
következő
Októberben visszatér a Lost Horizon
Októberben visszatér a Lost HorizonOktóberben visszatér a Lost HorizonOktóberben visszatér a Lost HorizonOktóberben visszatér a Lost HorizonOktóberben visszatér a Lost HorizonOktóberben visszatér a Lost Horizon

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.