Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Saját filmet kap Han Solo

Négy Star Wars spin-off mozit terveznek, ebből a másodikban Harrison Ford karakterének előéletét ismerhetjük majd meg.

2015.07.09. 11:07 | szerző: GeryG | kategória: Mozi

Hamarosan mozikba kerül a legújabb Star Wars mozifilm, amelyben természetesen a Harrison Ford által alakított Han Solo is fontos szerepet kap majd. A legfrissebb hírek szerint a sokak által kedvelt karakter saját filmet fog kapni, amelyből a háttértörténetét ismerhetjük meg. A történet a fiatal Han Solo útját mutatja be, amely során a mindenki által ismert csempésszé vált, éppen ezért várhatóan nem Harrison Ford fog szerepelni a moziban – vagy legalábbis nem főszereplőként. A forgatást egy rendezőpáros, Christopher Miller és Phil Lord fogja levezényelni, akiknek olyan filmeket köszönhetünk, mint a 21 Jump Street vagy a The Lego Movie. A rendezők elmondták, hogy szeretnének hűek maradni mind a Star Wars univerzum hangulatához, mind Han Solo személyéhez, ugyanakkor kockáztatni is fognak. Céljuk, hogy kicsit felrázzák az univerzumot, ezáltal pedig valóban újszerű élményeket nyújtani a rajongótáborának. A forgatókönyvet ezért igazi veteránokra bízzák, hiszen azt Lawrence Kasdan és Jon Kasdan fogja elkészíteni. Lawrence Kasdan a Star Wars franchise több részén is dolgozott korábban, de közreműködött többek között az első Indiana Jones és a Több mint testőr mozi elkészítésénél is.
A hivatalos címmel még nem rendelkező film premierjére még elég sokat kell várnunk, hiszen az előzetes tervek szerint 2018. május 25-én kerül majd a mozivásznakra. Nem ez az egyetlen mellékág, amivel számolhatunk, hiszen a Disney összesen négy ilyen elkészítését tervezi Star Wars Anthology címmel. Az első a Star Wars Anthology: Rogue One lesz, amely várhatóan 2016. december 16-án kerül majd a mozikba. ■

hozzászólások (6)

GeryG
GeryG 2015.07.09. 12:04
És gondolod, hogy az a szőrös izével (bocs, annyira nem vagyok SW fan, hogy még egyetlen részt sem láttam, így nevét sem tudom leírni, a csuvi meg hülyén nézne ki :D ) egy csillagközi bordélyházban ismerkednek össze? :D
KobraP
KobraP 2015.07.09. 16:29
Egy ember aki még sosem látta a Star Wars filmeket , mikor ezen generációk nőttek fel és majdnem kötelező műnek számít , voltak kik ezt fekete fehérben vagy VHS kazettán nézték először. Ritka , de érthetetlen egyben :D
GeryG
GeryG 2015.07.09. 16:39
Hát bocsi. :) Én máson nőttem fel. Nem nagyon szeretem az olyan műsorokat, aminek star van a címében: Star Wars, Star Trek, Stargate, Battlestar Galactica, Mega Sztár... nekem ezek nem annyira érdekesek. Én a horrort szeretem, ha már mindenképpen űrhajóval kell röpködni, akkor azon legalább legyen egy valamirevaló alien. ;)
KobraP
KobraP 2015.07.09. 17:02
Az nem baj hogy máson nőttel fel , hiszen az alien is ugyanilyen klasszikusnak számít ha nem is akkorának , annak is ott van a Prometheus ( amit remélem folytatnak ) de az hogy nem láttad a régieket .. de még az újakat sem , akkor nagyon el kellet vonulni a világ elöl és ezért mondtam hogy ritka . De az a poén féleség ( remélem az ) olyan szürreális hogy nem tudok olyan élethelyzetet ahol vicces lehetne.

Csak a kérdés az , hogy mi alapján tudod azt mondani hogy nem érdekes hogy ha nem láttad , mert a fogalmaid vagy véleményeid a filmmel kapcsolatban nem saját tapasztalaton alapulnak hanem más emberek beszámolóin .
GeryG
GeryG 2015.07.09. 17:48
Hogy is fogalmazzak... pontosan tudom magamról, hogy nem vagyok meleg anélkül is, hogy kipróbáltam volna, milyen az. ;)
Na, pontosan ugyanezért tudom azt is, hogy nem érdekelnek az efféle sci-fik. Ez tök egyszerű, biztos van olyan dolog az életedben, amit gyárilag nem szeretsz, éppen ezért messziről kerülöd is. És mivel eredendően kerülöd, valójában konkrét személyes tapasztalatod nincs az adott dologgal kapcsolatban, mégis tisztában vagy vele, hogy téged az nem érdekel.
ajánlott olvasnivaló