Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Just Cause 3

Just Cause 3 Collector’s Edition

A gyűjtői csomagban ott lapul majd Rico kézre szerelhető szigonyvetője.

2015.07.11. 20:11 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Just Cause széria eszement kaszkadőr mutatványaival szerzett hatalmas rajongótábort magának, ez várhatóan a Just Cause 3-ban sem lesz másként. A móka egyik kulcsfontosságú eszköze a főszereplő, Rico karjára erősített szerkezet, amelyből kampóra erősített kötelet tud kilőni. Ezzel nem csak magas helyekre lehet felmászni, de akár mozgó járművek között is ugrálhatunk (földön, vízen, levegőben), valamint harc közben is nagy hasznát vesszük. Persze ez a móka nem is állhatna távolabb a valóságtól, de talán éppen ezért olyan élvezetes.
A fejlesztők a minap bemutatták a harmadik rész gyűjtői kiadását, amelyben a szokásos műanyafigura helyett épp Rico szigonyvetője rejtőzik. Természetesen nem egy működő darabról van szó (nem úgy, mint a Call of Duty: Black Ops III minihűtője), csupán egy másolatról, amely így is nagyon pofásan mutat majd a gyűjtők polcain. A csomagban a következőket találjuk:

  • Just Cause 3 Day 1 Edition, amely tartalmazza a weaponized vehicle packot is
  • Rico szigonyvetőjének 38 cm-es másolata
  • 32 oldalas keménykötésű művészi album
  • 61x61 cm-es poszter a Medici szigetekről

A Just Cause 3 gyűjtői kiadása várhatóan 110 dollár körüli áron kerül majd a boltokba, de már most elő lehet rendelni a hivatalos oldalon. A premierre a tervek szerint december 1-jén kerül sor PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra egyaránt. ■

Just Cause 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Just Cause 3

hozzászólások (1)

GustyX
GustyX 2015.07.12. 11:24
Csalódás....
Hihetetlen, hogy ez a népszavazás eredménye.
Sebaj, spóroltam egy keveset:)
ajánlott olvasnivaló