Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Két játék is készül a Heroes Reborn alapján

A Hősök sorozat feltámasztására szánt sorozat alapján konzolokra és telefonokra is készül egy-egy játék.

2015.07.12. 11:33 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Amilyen jól indult a Heroes (itthon Hősök) című sorozat, olyan gyorsan és csendesen ért szomorú véget. Az első évad még kimondottan ígéretes volt, jó sztorival és érdekes karakterekkel, ezt a második és harmadik évadra sikerült teljesen lerombolnia a készítőknek, így végül törölték is a további folytatásokat. Ám ez is elég volt, hogy világszerte meglehetősen nagy rajongótáborra tegyen szert a széria, ez pedig arra ösztönözte az NBC csatornát, hogy szó szerint feltámassza azt: így készül a Heroes Reborn. Az első epizódot szeptemberben fogják bemutatni és több régi szereplő is visszatér benne. A készítők szeretnének minél nagyobb fronton támadásba lendülni, ezért a napokban bejelentették, hogy a televíziós sorozat alapján két videojáték is készül.
A Heroes Reborn: Gemini PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni és egy belső nézetű kalandjáték lesz. A történet egy még nem ismert hősről, Cassandráról szól, aki képes manipulálni az időt, de telekinetikus erővel is bír. Arról egyelőre nincs hír, hogy a sztori pontosan miről fog szólni és mennyiben fog kapcsolódni a sorozathoz. A Heroes Reborn: Enigma iOS-re és Androidra készül, a látványért pedig az Unreal Engine 4 felel majd. Itt Cassandra húga, Dahlia bőrébe bújhatunk, akit egy titkos kutatólaborban tartanak fogva. Hogy ez pontosan milyen játék lesz, arról szintén nem árultak el részletek a készítők.
A fejlesztést a Phosphor Games csapatára bízták, akik korábban is kifejezetten mozis játékokkal foglalkoztak (ezek szóra sem érdemesek sajnos…), így talán elég rutinnal rendelkeznek, hogy valami szórakoztatót tegyenek le az asztalra. Hogy ez így lesz-e, azt legkésőbb a játékok megjelenésekor fogjuk megtudni, amely jó eséllyel az új TV-s sorozattal egyszerre, szeptember 24-én lehet esedékes. Az első trailert pedig a Comic-Conon épp ma fogják bemutatni – ezt majd mi is pótolni fogjuk. ■

Heroes Reborn: Gemini
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Heroes Reborn: Gemini

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló