Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kütyü

Bemutatkozott a Logi első termékcsaládja, a BLOK

A Logitech új márkaneve alatt először iPad védőtokokat mutatott be.

2015.07.16. 19:52 | szerző: GeryG | kategória: Kütyü

Néhány héttel ezelőtt jelentette be a Logitech, hogy radikális arculatváltáson esik át, az új logó mellett egyes termékkategóriákban pedig bevezeti az új Logi márkanevet. Tegnap be is mutatták az új márkanév alatt megjelenő első termékcsaládot, amely a BLOK nevet viseli és iPad védőtokokat tartalmaz. Összesen három védőburkolat közül lehet majd válogatni, amelyek az egyszerű védelmi mellett kényelmi funkciókat is ellátnak. Az ígéretek szerint a tokban táblagépünk akár egy 1,8 méteres zuhanást is sérülés nélkül átvészel, akár betonra érkezve is.
A legolcsóbb és legegyszerűbb termék a Protective Shell lesz, amely iPad Air 2-re és az összes iPad mini modellre elérhető lesz. Egy egyszerű védőburokról van szó, amely nem csupán kimagasló védelemmel látja el táblagépünket, de egyszerű, letisztult designja révén a felhasználó úgy is érezheti, mintha nem is lenne tok rajta. Mivel a képernyőt külön nem védi semmi, ezért a dobozban egy extra képernyőfólia is lesz, hogy legalább a karcolódásoktól megóvja készülékünket. A Protective Case a Shell minden tulajdonságával rendelkezik, de kiegészítették egy kihajtható állvánnyal is, amely 50 fokos tartományban változtathatjuk a betekintési szöget, így kézbevétel nélkül is kényelmesen használhatjuk a táblagépet. Becsukott állapotban pedig az eszköz képernyőjét is maximális védelemmel látja el. A sort a Protective Keyboard Case zárja, amely a fenti két eszköz összes tulajdonságát magán hordozza, ám rendelkezik egy lecsatolható billentyűzettel is, amely egyébként a képernyőt is védi és még kényelmesebb, hatékonyabb használatot tesz lehetővé.
A BLOK Shell 40 eurós áron kerülhet majd a boltokba, a BLOK Case pedig 70 euróért. Mindkét tok fekete, piros és kékeszöld árnyalatban lesz elérhető. A BLOK Keyboard Case lesz a legdrágább a maga 130 eurós ajánlott árával, fekete és kékeszöld színek közül választhatunk majd. Mindhárom tok várhatóan augusztusban jelenik meg világszerte, de Európában első körben csak néhány kiemelt országban. ■

előző
következő
Bemutatkozott a Logi első termékcsaládja, a BLOK
Bemutatkozott a Logi első termékcsaládja, a BLOKBemutatkozott a Logi első termékcsaládja, a BLOKBemutatkozott a Logi első termékcsaládja, a BLOKBemutatkozott a Logi első termékcsaládja, a BLOKBemutatkozott a Logi első termékcsaládja, a BLOKBemutatkozott a Logi első termékcsaládja, a BLOKBemutatkozott a Logi első termékcsaládja, a BLOKBemutatkozott a Logi első termékcsaládja, a BLOKBemutatkozott a Logi első termékcsaládja, a BLOK

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.