Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Klasszikus Warhammer játékok a GOG-on

Három ’90-es évekbeli stratégiai játékkal bővült az online áruház kínálata.

2015.07.18. 12:11 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az utóbbi időben nagy lendületet kapott a Warhammer univerzum, hiszen egyre több új játék készül, amelyek között vannak kifejezetten ígéretesek is (mint a Total War: Warhammer és a Warhammer 40,000 – Inquisitor: Martyr). A Good Old Games szerkesztői is szeretnék meglovagolni az újra feltámadt divathullámot, ezért a napokban három klasszikus stratégiai játékkal bővítették egyébként sem szegényes kínálatukat.
A Warhammer: Shadow of the Horned Rat eredetileg 1995-ben jelent meg és egy valósidejű stratégiai játék volt és Morgan Bernhardt kalandjait mesélte el. A játék mellé megkapjuk annak összes zenéjét is. Az első beszámolók szerint egyébként még akadnak gondok az új kiadással. A játék 5,99 dollárba kerül.
A Warhammer 40,000: Chaos Gate 1998-ban került a boltok polcaira. A körökre osztott stratégiai játékban az ultramarine és a chaos seregei csaptak össze. A zenéket itt is külön megkapjuk, de sajnos hibák is akadnak még ebben a játékban is. Ezért a játékért 9,99 dollárt kell kifizetnünk.
A sort az 1997-ben megjelent Final Liberation: Warhammer Epic 40,000 zárja, amely szintén a körökre osztott stratégiák táborát erősíti. A zenéket ezúttal is megkapjuk és a jelek szerint ebben a játékban különösebb hibákra sem kell számítanunk. A játék 5,99 dollárba kerül.
Természetesen mindhárom játék esetében él a harmincnapos pénz visszafizetési garancia. ■

hozzászólások (1)

Peace
Peace 2015.07.18. 15:14
Chaos Gate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! El sem hiszem!!!!! VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ajánlott olvasnivaló