For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Nagy siker volt a Call of Duty: Black Ops III PS4-es bétája

A PS4 történetének eddigi legnagyobb részvételű bétáját tartották a múlt héten.

2015.08.28. 20:19 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Call of Duty: Black Ops III a tervek szerint november 6-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A játék többjátékos bétája múlt héten rajtolt el, akkor augusztus 19-23 között kizárólag PlayStation 4-en volt elérhető azoknak, akik korábban az előrendelés mellett döntöttek.
Az Activision ma örömmel jelentette be, hogy a teszt a PlayStation 4 történetének eddigi legnagyobb részvételével zajlott bétája volt. Játékosok milliói töltötték le a kliens és próbálták ki a multiplayer módot, visszajelzéseikkel pedig nagyban hozzájárulnak a fejlesztők munkájához.
„Az egész arról szól, hogy a lehető legjobb játékot nyújtsuk a premierkor. Az, hogy a PlayStation 4 legnagyobb bétáján vagyunk túl, a játékosok kíváncsiságát és a Treyarch kemény munkáját mutatja. És ne feledjétek, a béta csak egy szeletet mutatott meg a teljes többjátékos részből és abból, mi várható a november 6-i premierkor a jól felépített kampánnyal, a többjátékos móddal és a Zombies játékmóddal érkező teljes játéktól.” – nyilatkozta Rob Kostich, az Activision vezető munkatársa, akihez csatlakozott a Treyarch vezetője, Mark Lamia is – „Izgatottan várjuk, hogy végre a legfontosabb emberek, a rajongók kezébe adjuk a játékot. Nem tudjuk eléggé megköszönni a részvételüket és a felbecsülhetetlen értékű visszajelzéseiket, amiket a Treyarch már kemény munkával a végleges kiadásba épít be. Az a célunk, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk az első naptól fogva, és ez a béta – beleértve a lelkes közösségünk visszajelzéseit is – sokat segít nekünk ennek elérésében.”
A Call of Duty: Black Ops III bétája PlayStation 4-en ugyan már véget ért, de PC-n és Xbox One-on még a napokban is tart. ■

Call of Duty: Black Ops III
A legutóbbi Call of Duty: Black Ops III cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.