Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Három Football Manager játékot is kapunk idén

A szokásos PC-s kiadás mellett két egyszerűbb verzió is készül, utóbbiak elsősorban táblagépekre.

2015.09.07. 17:20 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Idén sem maradunk jóféle futballmenedzser-játék nélkül, ősszel érkezik a Football Manager 2016. Ahogy azt már megszokhattuk az elmúlt években is, a Sports Interactive csapata megpróbálja idén is feldobni valamivel a játékot. Az újdonságok között elsősorban az új játékmódokat érdemes megemlíteni. A Fantasy Draft módban összeállíthatjuk a saját álomcsapatunkat, amivel aztán miniligákban kell helytállnunk. Emellett a Create-A-Club módban szabadon felépíthetünk egy fiktív klubbot, amit aztán bármelyik létező ligában elhelyezhetünk és irányíthatunk. Szintén újdonság, hogy mostantól egészen a pálya széléig leereszkedhetünk, hogy még közelebbről legyünk részesei a mérkőzéseknek, innen adhatunk utasításokat a játékosoknak és ünnepelhetünk együtt velük. Ehhez persze nem árt, ha a 3D-s mérkőzéseket is egy kicsit gatyába rázzák a fejlesztők, ehhez 2000 új animációt használnak fel. A rögzített helyzetek is sokkal részletesebben megtervezhetőek lesznek idén.
Összegezve, idén is kapunk épp elég újítást, hogy megérje ismét elmélyülni a játékban, de ez még nem minden. A Sega ugyanis bejelentette, hogy a PC-s kiadás mellett két további is készül: a Football Manager Touch és a Football Manager Mobile.
A Football Manager Touch 2016 korábban már szerepelt a játékba építve, egyszerűbb játékmenetet kínálva (ez volt a valószínűleg csak kevesek által használt quick play opció), most viszont önálló játékként jelenik meg a Steamen és a komolyabb táblagépeken. A két verzió között a felhőalapú mentésnek köszönhetően átjárás is lesz, vagyis a PC-n elmentett játékunkat bármikor folytathatjuk egy táblagépen is. Ebben is megtaláljuk a részletes taktikai beállításokat és a 3D-s mérkőzéseket, valamint elérhető lesz a Create-A-Club játékmód is.
Végül készül a Football Manager Mobile is, amely az elmúlt években Football Manager Handheld címen futott. Az új kiadásban is részletes taktikai beállításokkal adhatunk utasításokat csapatunknak beleértve a passzok irányát, a kreatív szabadságot és a kapus mentalitását is. A játékfelfogásunk is fontos lesz, hiszen nem mindegy, mit helyezünk előtérbe: a támadásokat vagy a védekezést, a csapatmorált vagy a játékosok menedzselését. Mindezek hatással lesznek a csapat játékára és teljesítményére is.
A Football Manager mindhárom idei kiadása november közepén fog megjelenni, de egyelőre nem kaptak ennél pontosabb premierdátumot. Cserébe néhány képet igen. ■

előző
következő
Három Football Manager játékot is kapunk idén
Három Football Manager játékot is kapunk idénHárom Football Manager játékot is kapunk idénHárom Football Manager játékot is kapunk idénHárom Football Manager játékot is kapunk idénHárom Football Manager játékot is kapunk idénHárom Football Manager játékot is kapunk idénHárom Football Manager játékot is kapunk idénHárom Football Manager játékot is kapunk idénHárom Football Manager játékot is kapunk idénHárom Football Manager játékot is kapunk idén
Football Manager 2016
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Football Manager 2016

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló