Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új trailert kapott a First Wonder

A játékot az MDK és a Giants: Citizen Kabuto szellemi örökösének szánják.

2015.09.12. 10:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Nick Bruty neve elsősorban azoknak lehet ismerős, akik annak idején (laza 17 évvel ezelőtt) játszottak az MDK-val. A játékot az a Shiny Entertainment fejlesztette, amelyet Bruty alapított. Nem sokkal később egy másik stúdió, a Planet Moon Studios alapításába is beszállt, ahol egy másik, mára klasszikussá vált játékot tett le az asztalra: ez volt a Giants: Citizen Kabuto.
Bár e két stúdió már évekkel ezelőtt beadta a kulcsot, Bruty az óta sem pihen. Jelenleg az indie Rogue Rocket Games stúdió kötelékét erősíti, ahol a fent említett két játék szellemi örökösén, a First Wonderen dolgozik. A játék tegnap új trailerrel jelentkezett, amelyben egy hatalmas szörnyeteg – Monstro - harcol egy sor apró cargonauttal – utóbbiak ember méretű harcosok, akik mindenféle jetpackkel vannak felszerelve, így próbálják legyőzni a szörnyet.
A látottak alapján a First Wonder fejlesztése még nagyon az elején járhat, de a stílus szerelmeseinek bizonyára így is felkelti majd az érdeklődését. Bővebben a hivatalos oldalon olvashattok róla. A fejlesztők egyébként még idén szeretnének gyűjtést indítani a fejlesztés támogatására. ■


előző
következő
Új trailert kapott a First Wonder
Új trailert kapott a First WonderÚj trailert kapott a First WonderÚj trailert kapott a First WonderÚj trailert kapott a First WonderÚj trailert kapott a First WonderÚj trailert kapott a First WonderÚj trailert kapott a First WonderÚj trailert kapott a First WonderÚj trailert kapott a First WonderÚj trailert kapott a First WonderÚj trailert kapott a First WonderÚj trailert kapott a First WonderÚj trailert kapott a First WonderÚj trailert kapott a First WonderÚj trailert kapott a First Wonder

hozzászólások (1)

GustyX
GustyX 2015.09.12. 11:15
Elveimhez hűen csak akkor fogom támogatni a játékot, ha biztosan összejön rá a pénz.
Remélem igen.

Annyit megjegyzésként, hogy tudtommal nem a cargonautok a kicsi emberek, hanem az őslakos valamik (nem smarties:D). A repülő emberke a cargonauta:D.
ajánlott olvasnivaló