Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hollywoodi sztárok a LEGO Dimensionsben

Dan Aykroyd és Elizabeth Banks mellett Michael J. Fox is vállalta a szereplést.

2015.09.16. 13:37 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A LEGO Dimensions célja, hogy a legnagyobb LEGO témákat gyúrja egy nagy játékba. A témák között természetesen rengeteg film is szerepel, ezekhez kapcsolódóan pedig nem meglepő, hogy Hollywood legnagyobbjai közül is felbukkannak páran. A játék szinkronszínész-listája nem így is akármilyen. A teljesség igénye nélkül Dan Aykroyd, Elizabeth Banks, Vincent D’Onofrio, Matthew Lillard, Gary Oldman, Bryce Dallas Howard és Chris Pratt ott szerepel a gárdában Christopher Lloyd és Michael J. Fox is – ők ketten természetesen a Vissza a jövőbe kapcsán.
A Marty McFlyt alakító Fox a Parkinson kór miatt évekkel ezelőtt felhagyott a nagyszabású mozikkal, legfeljebb sorozatokban szerepelt. Emellett több alkotásban is kölcsönözte a hangját bizonyos szereplőknek – köztük videojátékokban is. A Telltale Games 2010-ben megjelent Back to the Future kalandjátékában ugyan nem ő szinkronizálta a fiatal Martyt (már csak azért sem, mert a korával együtt a hangja is megváltozott), ám az ötödik felvonásban azért felbukkant, mint a jövőbeli Marty. Most viszont visszatért a mikrofon elé, hogy a LEGO Dimensionsben ő szólaltassa meg mindenki kedvenc időutazóját.
Róla és a többi híresség által megformált szereplőről szól a játék új előzetese. A LEGO Dimensions, amely a Skylandersnek szeretne komoly konkurenciát állítani, szeptember 29-én jelenik meg kizárólag konzolokra. ■

LEGO Dimensions
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
LEGO Dimensions

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló