Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

Komoly kutatómunka a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands mögött

A fejlesztők hiteles, valósághű játékot akarnak készíteni – amilyennek a Ghost Reconnak eredetileg is lennie kellett volna.

2015.09.19. 13:53 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az E3-on leplezte le a Ubisoft az évek óta parkoló pályára kényszerült Ghost Recon széria új részét, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlandset. A korábbi katonai témát ezúttal egy picit megreformálják, ugyanis a nyílt világú játékban bolíviai drogkartelleket kell majd felszámolnunk.
A bejelentés óta nem nagyon árasztottak el minket a készítők képekkel, videókkal, de még érdemi információkkal sem, most viszont érkezett egy érdekes trailer. Ebben a tényleges fejlesztést megelőző kutatómunkába nyerhetünk betekintést, hiszen a készítők nagyon hiteles, valósághű játékot szeretnének elénk rakni. A video elején a széria első részeinek készítői szólalnak meg, akik elmesélik, hogy már a Rainbow Six játékok fejlesztésekor is motoszkált bennük a gondolat, hogy valami újat kellene mutatni. Egy olyan játékot, amiben nem az eszetlen rohangálás és lövöldözés dominál, hanem a gondolkodás és a problémamegoldás. Hogy mindezt a lehető leghitelesebben adják vissza, rengeteg kutató- és terepmunkára volt szükség – ez látszik is a videón. A fejlesztők többek között a hadsereggel és a drogelhárítókkal is együttműködtek, hogy minél átfogóbb képet kapjanak erről a világról (még dílerekkel is beszéltek). Elutaztak Bolíviába is, hogy magukba szívják az ország hangulatát, de a CIA szakértőitől is kaptak tanácsokat.
A fejlesztők ígérete szerint ez a részletes utánajárás mind vissza fog köszönni a Wildlandsben is, amelynek világát csurig töltik élettel. Rengeteg tennivalónk lesz majd, ehhez pedig mindenféle eszközök (fegyverek, felszerelések és járművek) állnak majd rendelkezésünkre. Kapunk négyfős kooperatív módot is, de a történetet is úgy építik fel, hogy az a lehető legkevésbé legyen egyirányú, így mindenki kedvére alakíthatja majd az eseményeket. A fejlesztők egy ponton az is kijelentik, hogy a Wildlands lehet az a játék, amit kezdettől fogva el akartak készíteni – mind látvány, mind játékmenet terén. Bár maga, Tom Clancy sajnos már nem felügyelheti a játék fejlesztését, fia nagyon elégedett az eddig látottakkal. Ez nem is csoda, hiszen még csak nagyon korai szakaszánál járnak a munkával, de a látottak így is nagyon meggyőzőek.
A Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands megjelenéséről még nagyon korai lenne beszélni, de remélhetőleg ez a video átszakítja majd a falat és mostantól sokkal sűrűbben hallhatunk majd a projekt alakulásáról. ■

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

hozzászólások (3)

GustyX
GustyX 2015.09.19. 14:15
Egyetlen és legfőbb probléma ezzel a játékkal, hogy co-op-ra épít elsősorban. Persze a fejlesztők ígérik, hogy egyedül is játszható lesz, de az biztosan nem lesz az igazi a teljesen nyílt világ miatt.

Ez viszont marketing, minden katonai játékban van 100+ szakértős videó:D.

Viszont nekem van némi kétségeim a valósághű megközelítést illetően, mert az alábbi szituációt nem tartom túl valószerűnek:
egy idegen, ellenséges országban, egy különleges műveleti katona elmegy az ellenség egyik bázisra helikoptert lopni, hogy majd azzal társait bejuttassa a célterületre:D.
Háátt....:D
VodevilX
VodevilX 2015.09.19. 15:42
Jó ez meg minden, működni is fog valószínűleg, de... Egy kib*szott Hidden & Dangerous 3 kéne már!!!!! Modern vagy sem az nem érdekes...
Lacko
Lacko 2015.09.19. 16:46
Mindkettőtökkel maximálisan egyetértek...
ajánlott olvasnivaló