Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Halasztották vagy törölték a Pacific Rim 2-t?

A Legendary Pictures már korántsem olyan biztos a folytatásban, mint Guillermo del Toro.

2015.09.20. 10:43 | szerző: GeryG | kategória: Mozi

2013-ban jelent meg Guillermo del Toro nagyszabású akció-sci-fije, a Pacific Rim. A film a közeljövőben játszódik, amikor egy dimenziókapun hatalmas szörnyek támadnak a Földre. Az emberiség egyetlen reménysége azokban a hatalmas robotokban van, amiket úgy alkottak meg, hogy két ember irányítsa őket idegpályáik összekapcsolásával.
A film látványos volt, érdekes ötleteket is tartalmazott és még anyagilag is sikeres volt, de összességében mégsem aratott akkora sikert, amekkorára a Legendary Pictures számított. Ennek ellenére berendelték a folytatást, amelyet természetesen Guillermo del Toróra bíztak. Az első tervek még 2017 nyarát jelölték meg a premierre, ám a legfrissebb hírek szerint a stúdió már messze nem olyan biztos, hogy a projektnek van létjogosultsága. A Hollywood Reporter több forrásra is hivatkozva arról számot be, hogy határozatlan időre elhalasztották a premiert, ami könnyen jelentheti akár a végleges törlést is.
Ezzel szemben del Toro a napokban egy interjú során egész magabiztosnak tűnt, mikor kijelentette: amíg ő elhivatott, addig a projekt nem tűnik el. Jelenleg is dolgoznak a forgatókönyvön és a költségvetés tervezetén. Nem mellesleg, ha rajta múlna, leforgatná a Hellboy 3-at és az At the Mountains of Madnesst is. ■

hozzászólások (1)

Artemius '89
Artemius '89 2015.09.21. 12:46
Hála a jóóó égnek!
ajánlott olvasnivaló