25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Előkészületben az új Burnout?

A Criterion egykori alapítóinak új stúdiója felvázolta terveit.

Írta: GeryG 2 hozzászólás

A Three Fields Entertainment stúdiót az az Alex Ward és Fiona Sperry alapította, akik 1993-ban a Burnout szériát fejlesztő Criterion Gamest is. A duó új stúdiója a napokban felvázolta, hogy a következő évekre milyen terveket szövögetnek. 2014. februári alapításuk óta dolgoznak első projektjükön, a hivatalosan még mindig be sem jelentett játék jövő tavasszal várható és egy multiplayerre kihegyezett sportjáték lesz. Az igazi érdekesség azonban ezután következhet, ugyanis a premier utáni következő projektjük egy autós játék lesz. Egy Twitter-bejegyzésben pedig sokat sejtetően fogalmaztak utóbbi játékról.
„Azt kérditek, milyen játék lesz? Egy szellemi örökös. Sebesség. Forgalom. És karambol. Sok-sok karambol.”
Ez pedig ismerve a stúdió alapítóit, nagyon könnyen jelentheti a Burnout szériát, amely ha nem is ezzel a címmel, de új köntösben térhet vissza. A sorozat 2001 és 2011 között öt epizódot és három mellékágat élt meg és hatalmas rajongótáborra tett szert.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

GeryG
GeryG [2289]
Valóban. :) Thx.
roland_93
roland_93 [24]
Az a 20011 kicsit soknak tűnik.. :D Plz javítsátok.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (2 db)