Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Különleges kiadást kap a Warhammer: End Times - Vermintide

Az I DON’T WANNA JUMP!!! kiadásból egyetlen példány készül, arra az ebayen lehet licitálni. A befolyt összeget az UNICEF kapja meg.

2015.10.16. 11:28 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Nem akármilyen ötlettel rukkolt el a Fatshark csapata a Warhammer: End Times - Vermintide kapcsán. Sokféle különleges kiadást láthattunk már az évek során, de ez így is kilóg picit közülük. Már a cím is sokat sejtet: I DON’T WANNA JUMP!!!
A különleges kiadás négy példányt tartalmaz a játékból, hogy a vásárló a teljes kooperatív élményt átélhesse barátaival, de nem is ez a lényeg. Emellett ugyanis a csomagban lesz egy video is, amelyen a játék designere, Victor Magnuson ejtőernyős ugrása látható. Tudni kell, hogy Magnuson irtózik a magasságtól, így különösen nagy tett részéről, hogy bevállalja az ugrást.
A kiadásból mindössze egyetlen példány létezik, erre pedig az ebayen lehet licitálni még hat napon keresztül (vagyis a játék premierjéig). A licit 1 dollárról indult, jelenleg 123,5 dollárnál tart. Aki végül megnyeri, az a játékon és a videón kívül egy oklevelet is kap, amely bizonyítja, hogy „ő volt az, aki kilökte Victor Magnusont a repülőből”. Hogy a dolognak azért igazi tétje és értelme is legyen, a befolyt összeget az UNICEF kapja. ■

Warhammer: End Times - Vermintide
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Warhammer: End Times - Vermintide

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló
Újabb képek az Escape from Tarkovból Újabb képek az Escape from Tarkovból
Xbox One-ra és PC-re is nyár végén jön a Hello Neighbor Xbox One-ra és PC-re is nyár végén jön a Hello Neighbor
Videón a The Walking Dead: A New Frontier utolsó epizódja Videón a The Walking Dead: A New Frontier utolsó epizódja