Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Heroes of the Storm

Új hősök a Heroes of the Stormban

Mellettük az új Arena módot és a Towers of Doom csatateret is leleplezték.

2015.11.09. 18:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A hétvégi BlizzConon többek között a Heroes of the Storm is jelen volt. A játékhoz három új hőst, egy új játékmódot és egy új csatateret is lelepleztek. A három új hős Lunara, Grey Mane és Ch’Gall. Míg az első egy orvgyilkos, a második pedig egy harcos, addig az utolsó egy picit mindkettő – tekintve, hogy két feje és így két személyisége van.
Az új Arena játékmódban két ötfős csapat eshet egymásnak. Minden játékos három véletlenszerűen választott hőssel indulhat a csatába, ahol a cél az ellenfél központjának megsemmisítése. Ha ez megtörténik, a játékosok a következő arénába teleportálódnak, ahol a feladat ugyanaz. Az a csapat nyer, amelyik három körben a jobb eredményt éri el. Végül bemutatták a Towers of Doom névre keresztelt új harcteret is, amely az Arena játékmódhoz hasonlóan saját trailert is kapott.
A Heroes of the Storm újdonságai várhatóan néhány héten belül megérkeznek. ■előző
következő
Új hősök a Heroes of the Stormban
Új hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the StormbanÚj hősök a Heroes of the Stormban

Kulcsszavak: BlizzCon 2015

Heroes of the Storm
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Heroes of the Storm

hozzászólások (2)

szbszig
szbszig 2015.11.09. 23:05
Csak szólok, hogy a három belinkelt videó ugyanaz. ;-)
GeryG
GeryG 2015.11.10. 06:06
Már nem. ;)
ajánlott olvasnivaló