Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Steamen is megjelent a Scourge of War: Waterloo

Nyártól mostanáig csak a hivatalos oldalon lehetett megvásárolni a stratégiai játékot.

2015.11.20. 12:29 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Idén nyáron jelent meg a NorbSoft új stratégiai játéka, a Scourge of War: Waterloo. Napóleon leghíresebb ütközete húsz küldetésre bontva elevenedik meg a monitorokon, történelmileg teljesen hiteles katonai vezetőkkel, egységekkel, taktikákkal és fegyverzettel. A játék nem szemkápráztató grafikájával, hanem elsősorban játékmenetével igyekszik kitűnni a tömegből. A Scourge of War: Waterloo a premier után kizárólag a hivatalos oldalon keresztül volt beszerezhető, de tegnap végül megérkezett a Steamre is. Az újbóli megjelenés apropóján most 10% kedvezmény is jár az árából. Az ajánlat november 26-ig érvényes. ■

Scourge of War: Waterloo
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Scourge of War: Waterloo

hozzászólások (3)

Baracklekvár
Baracklekvár 2015.11.20. 12:48
Hát, csúnyább, mint a legelső TotalWar-ok.. S nem derült ki nekem, hogy mitől más és jobb a játékmenet, mint amit már láttunk eleget. És még vonatkozó weboldaluk sem megy..
Ettől még lehet jó. De nem győzött meg.
Lacko
Lacko 2015.11.20. 16:36
Amennyire tudom, kb egy ember késziti. megszállott az ürge. És valószínűleg az életben nehéz vele kijönni. mert eredetileg ő meg valaki más készítette a Second manassas nevű játékot (tök ugyan ez a grafika, játékmenete minden - bár majdnem 10 éve volt). Rohadt jó játék volt. Mindenki várta a folytatást, de semmi. Kiderült, hogy örihari. Összevesztek, nem lesz folytatás. Aztán ez a csóka elkezdte megcsinálni a Polgárháború nagy csatáit ugyan azzal a játékmotorral, csak más név alatt. Ebből is veszekedés lett. Aztán ennek a sorozatnak az x-edik része ez a Waterloo.

Tehát ha a grafika nem a minden neked, akkor ajánlom, mert az a nagyon régi second manassas eszméletlen hangulatos volt.
montanosz
montanosz 2015.11.22. 13:07
mostanában jelennt meg a hétéves háborut feldolgozo stratégia, inkább azt nézzétek meg ha érdekel ez a stilus mert joval összetettebb lett, kb olyan mint crusader kings 2 csak csatákat is lejátszhatjuk
https://www.youtube.com/watch?v=-88GwZc7t0A
ajánlott olvasnivaló