Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

PC-re is megjelenik a Dragon Quest Heroes

PlayStationön már bizonyított, PC-n új címmel, ingyenes DLC-kkel ismételhet.

2015.11.21. 15:18 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ázsiában már február óta elérhető, hozzánk csak októberben érkezett meg a Tecmo fantasy szerepjátéka, a Dragon Quest Heroes. A játék jelenleg csak PlayStation 4-re és PlayStation 3-ra érhető el Dragon Quest Heroes: The World Tree's Woe and the Blight Below címmel, ám ez hamarosan megváltozik. Már hetekkel ezelőtt felröppent a pletyka, hogy PC-re is elkészül a játék, ám hivatalossá csak a napokban vált a dolog. A PC-s verzió elhagyta a meglehetősen hosszú címet és egyszerűen Slime Editionként került a Steam kínálatába, ahol egyelőre csak előrendelni lehet (10%-os kedvezményért).
A játékban általában szörnyek mindent elsöprő seregeivel kell szembenéznünk, ám a kicsit is ügyesebb játékosok könnyű szerrel fognak rendet vágni a soraik közt. Kalandjaink során a széria legismertebb szereplőivel hoz össze minket a sors, akik csatlakoznak is hozzánk egy-egy ütközet erejéig.
A Dragon Quest Heroes PC-s változatához az összes eddig megjelent DLC (SplatO'Nine Tails, Slime-On-A-Stick, Slime Sword, Gooreat Sword, Gungenir, Gooey Gloves, Happy Map, Goomerang, Goopid's Bow, Squishing Rod, Gold-Digger's Map, Fandangoos és Goolden Axe) is ingyen elérhető lesz, ráadásul a futtatásához sem kell majd különösebb erőmű:
Minimum gépigény:

  • Processzor: Core i7 870 2,8 GHz vagy erősebb
  • Memória: 4 GB
  • Videokártya: Nvidia GeForce GTS 450 vagy AMD Radeon HD 5770
  • Merevlemez: 20 GB
  • Operációs rendszer: Windows 7/8/8.1/10 64bit

Ajánlott gépigény:

  • Processzor: Core i7 2600 3,4 GHz vagy erősebb
  • Memória: 4 GB
  • Videokártya: Nvidia GeForce GTX 650 vagy AMD Radeon HD 7870
  • Merevlemez: 20 GB
  • Operációs rendszer: Windows 7/8/8.1/10 64bit

A Dargon Quest Heroes: Slime Edition megjelenése szinte már a nyakunkon van, hiszen december 3-án, vagyis alig két hét múlva lesz esedékes. ■

előző
következő
PC-re is megjelenik a Dragon Quest Heroes
PC-re is megjelenik a Dragon Quest HeroesPC-re is megjelenik a Dragon Quest HeroesPC-re is megjelenik a Dragon Quest HeroesPC-re is megjelenik a Dragon Quest HeroesPC-re is megjelenik a Dragon Quest HeroesPC-re is megjelenik a Dragon Quest HeroesPC-re is megjelenik a Dragon Quest HeroesPC-re is megjelenik a Dragon Quest HeroesPC-re is megjelenik a Dragon Quest HeroesPC-re is megjelenik a Dragon Quest HeroesPC-re is megjelenik a Dragon Quest HeroesPC-re is megjelenik a Dragon Quest HeroesPC-re is megjelenik a Dragon Quest HeroesPC-re is megjelenik a Dragon Quest HeroesPC-re is megjelenik a Dragon Quest HeroesPC-re is megjelenik a Dragon Quest Heroes

hozzászólások (1)

GustyX
GustyX 2015.11.22. 16:22
Annyira japán, annyira gyerekes, annyira "wtf????", de annyira kíváncsi vagyok rá:D

Bár ismerve ezeket a portokat: 30FPS lock, technikai problémák amelyek még az ajánlott+ gépeken sem tűnnek el:D
ajánlott olvasnivaló