Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Megérkezett az Independence Day: Resurgence első előzetese

Az idegenek hamarosan új inváziót indítanak a mozik ellen. Hacsak Jeff Goldblum, a kábel-tv szerelő meg nem állítja őket újra.

2015.12.15. 18:51 | szerző: GeryG | kategória: Mozi

Jövőre visszatérnek az idegenek a mozivásznakra - húsz évvel az előőrs leverése után. Az Independence Day (itthon A függetlenség napja) premierje óta már két évtized is eltelt, ezt pedig be is építik a folytatás történetébe. Az Independence Day: Resurgence az első rész egyenes folytatása lesz, csak épp követi az időrendet, vagyis a sztoriban is eltelik jó néhány év az idegenek első támadása óta. Ezt az időt az emberiség arra használta fel, hogy felkészüljön a jóval nagyobb flottával visszatérő ellenség fogadására.
A film a minap megkapta első előzetesét is, amelyben feltűnik a legtöbb főszereplő: Jeff Goldblum, aki mostanra a jelek szerint felhagyott kábel-tv szerelői állásával, Bill Pullman, aki jókora szakállat növesztett, Judd Hirsch, Vivica A. Fox, Liam Hemsworth, Charlotte Gainsbourg és Maika Monroe is. Ahogy az előzetes elején is írják, az emberiség már tisztában van vele, hogy az idegenek vissza fognak jönni, ugyanakkor arra semmi sem készítheti fel, amikor ide is érnek. Az előőrstől eltanult technológiákkal ugyan ugrásszerűen javult az emberiség haditechnikája is (vagyis a film már sokkal inkább lesz sci-fi mint az elődje), de a brutális túlerővel szemben így se sok esélye maradt.
Az Independence Day: Resurgence egész pofás weboldalt is kapott, ahol nyomon követhetjük az elmúlt húsz év eseményeit (a film világában természetesen). Ebből többek között az is kiderül, hogy mi történt Will Smith karakterével a támadás utáni években. A film 2016. június 24-én kerül a mozikba a tengerentúlon, a hazai premier dátuma egyelőre nem ismert. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló