Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Közeleg a Kingdom Come: Deliverance bétája

A legújabb fejlesztői naplóban bemutatták a bűnözést és a karmát, mesélnek a játék zenéiről, valamint beszéltek a jövő év elején rajtoló bétáról is.

2015.12.18. 19:30 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Egyre ígéretesebben fest a Warhorse Studios középkorban játszódó szerepjátéka, a Kingdom Come: Deliverance. A játék még 2014 elején aratott fényes sikert a Kickstarteren, az ott összegyűlt pénzt pedig apránként egyre komplettebb játékká alakította a csapat. Korábban már láthattuk a harcrendszert is mozgás közben, a legújabb fejlesztői naplóban pedig a bűnözésről és a karmáról esik szó. A videóban Daniel Vavra, a fejlesztés kreatív vezetője mesél az elmúlt hónapok fejleményeiről és elárulja, hogy reményeik szerint a béta változat valamikor 2016 elején rajtolhat el. Ezen a támogatók vehetnek majd részt, akik ízelítőt kapnak a legtöbb játékelemből és a történet egy részéből is. De addig sem maradnak újdonságok nélkül, ugyanis a számukra most is elérhető alfa változatba is érkeztek új játékelemek. Megjelenik a bűnözés a játék világában: szabadon bejárhatunk mindent és kedvünkre ellophatunk bármit, ami megtetszik. Akár vad öldöklésbe is kezdhetünk, ha épp úgy döntünk, inkább a sötét oldalra állunk. Persze ennek következményei is lesznek, hiszen ha bárki tetten ér minket, azonnal őrségért kiált, akik nem félnek kardot rántani és ránk rontani. Emellett azt sem szabad elfelejteni, hogy a hírnevünknek is komoly szerepe lesz. Bizonyos küldetések csak akkor lesznek elérhetőek, ha fedhetetlenek vagyunk. A video második felében is sok érdekességről esik szó kezdve a játék dinamikusan változó zenéivel, egészen a harcokig és fegyverekig.
A Kingdom Come: Deliverance egyelőre nem kapott végleges megjelenési dátumot, de ha a fejlesztés továbbra is ilyen ütemben halad, jövőre semmi akadálya nem lehet a premiernek. ■

Kingdom Come: Deliverance
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Kingdom Come: Deliverance

hozzászólások (2)

sluq
sluq 2015.12.18. 23:51
Érdekes a cucc, fel is írom magamnak :)
Baracklekvár
Baracklekvár 2015.12.19. 00:03
Nagyon ideje volt már; meg is feledkeztem róla, olyan rég volt, amikor 'berendeltem' a Kickstarteren..
ajánlott olvasnivaló