Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Outlast 2

Az első kép az Outlast II-ből

Továbbra sem árulnak el szinte semmit a fejlesztők a játékról.

2016.01.07. 12:24 | GeryG | kategória: Játék

2013 egyik legjobb horrorjátéka volt a Red Barrels debütáló alkotása, az Outlast, amelyben egy túl kíváncsi újságírót alakítva lopóztunk be – vesztünkre – egy kísérteties elmegyógyintézetbe. A játék folytatását 2014-ben jelentették be, de az Outlast II-ről az óta sem sokat tudhattunk meg, leszámítva a nagyjából egy évvel később villantott rövidke videót.
A fejlesztők ezúttal sem árasztanak el minket információkkal, mindössze egyetlen kép bukkant fel a stúdió Twitter-csatornáján, felette a szöveggel: „Az Outlast II az egyik leghátborzongatóbb játék lesz 2016-ban.” Az idézet egyébként a Polygontól származik, akik egy terjedelmes cikkben foglalták össze, milyen játékok is várnak ránk ebben az évben. E cikk egyik fejezete a horrorjátékokról szól, amelyben megemlítik az Outlast II-t is. Itt megszólaltak a fejlesztők is, akik magyarázatot adtak arra is, miért tart ennyi ideig a játék elkészítése.
„Teljesen rajtunk múlik, hogy mit és mikorra készítünk el. Az első Outlast esetében még azelőtt ki kellett adnunk a játékot, hogy kifutottunk volna a pénzből. Mivel több, mint 3,5 millióan játszottak az első játékkal, mostanra olyan helyzetbe kerültünk, hogy egyedül a saját ambícióink alapján kell döntenünk.” – magyarázta Philippe Morin, a stúdió elnöke.
Ha minden az előzetes tervek szerint alakul, akkor az Outlast II valamikor idén ősszel jelenhet meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Outlast 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Outlast 2

hozzászólások (2)

Lixons1
Lixons1 2016.01.12. 12:31
Első ránézésre úgy tűnik hogy nem igazán folytatás lesz. Legalább is ahogy látom most a játékos vagy a nagy titokzatos ember a csákánnyal vagy a háznál lévő valaki. És ha van fegyverünk akkor ez nem ugyanolyan típusú játék lesz.
GeryG
GeryG 2016.01.12. 12:32
Kizártnak tartom, hogy az a nagy csákányos muksó mi lennénk. :)
ajánlott olvasnivaló