Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Az Oculus Rifttel egyszerre jelenik meg az ADR1FT

A játék VR-headset nélkül is futni fog.

2016.01.08. 15:47 | GeryG | kategória: Játék

Az Oculus Rift márciustól lesz elérhető – legalábbis annak a néhány szerencsésnek, aki időben leadta előrendelését a VR-headsetre, ugyanis az első készletet alig negyedóra alatt elkapkodták. A technológia jövője szempontjából nagyon fontos kérdés, hogy milyen játékok fogják támogatni és ezek közül mennyit kapunk meg záros határidőn belül. Az egyik legígéretesebb alkotás, amely elsősorban a Riftre készül, az ADR1FT lesz, amely a headsettel egyszerre fog megérkezni.
A sci-fi kalandjáték egy széthullóban lévő űrállomáson játszódik, nekünk pedig az egyetlen túlélő asztronautaként meg kell fejtenünk a pusztulást kiváltó okokat és persze el kell menekülnünk. A Three One Zero játéka az eddig látott előzetesek alapján az Oculus Rift egyik legszebb nyitócíme lehet.
Szerencsére azoknak sem kell lemondania az űrbéli kalandokról, akik lemaradtak a VR-headset előrendelésénél (vagy egyáltalán meg sem fordult a fejükben, hogy megvegyék), ugyanis a játék „hagyományos” formában is elérhető lesz PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, bár utóbbi kettőre egyelőre nem tudni, mikor érkezik meg. PC-re viszont most már biztos, hogy március 28-án. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

ADR1FT
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
ADR1FT

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló