Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Sony

Megalakítják a Sony Interactive Entertainmentet

A Sony Computer Entertainment és a Sony Network Entertainment International hamarosan egybeolvad.

2016.01.27. 18:48 | szerző: GeryG | kategória: Konzol - Sony

A Sony az elmúlt években több leányvállalatán keresztül igyekezett lefedni a szórakoztatóipar legtöbb szegmensét. Ezen belül a videojátékokkal a Sony Computer Entertainment és a Sony Network Entertainment International foglalkozott, ám 2016. április 1-től (és ez nem tréfa) a két vállalat összeolvad és új néven működik tovább. A Sony Interactive Entertainment így egymagában felel majd a hardvert, szoftvert, tartalmi és hálózati szolgáltatási műveleteket egyaránt magába foglaló üzletágakkal. Az új cég székhelye San Mateo-ban, Kaliforniában lesz, de kulcsfontosságú központokat fognak kialakítani Tokióban és Londonban is.
„A PlayStation hardveres, szoftveres, tartalmi és hálózati műveleteinek erejét egyesítve, az SIE egy még erősebb egység lesz, azzal a célkitűzéssel, hogy tovább gyorsítsa a PlayStation üzleti növekedését. Az üzleti partnereinkkel együtt az SIE úttörő olyan szolgáltatásokat és termékeket fejleszt majd, melyek tovább inspirálják a vásárlók fantáziáját, és piacvezetők lesznek. Keményen fogunk dolgozni azért, hogy maximális szintre emeljük a vállalat értékét azáltal, hogy koordináljuk a globális üzleti műveleteket San Mateo, Tokió és London között, számos helyi szakértő segítségével.” – nyilatkozta Andrew House, a Sony Computer Entertainment elnöke. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.