25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Április végén jön az Avalon Lords: Dawn Rises

A fejlesztők csak „a Total War gyilkosaként” emlegetik játékukat.

Írta: GeryG

Ha hatalmas ó- vagy középkori (vagy épp nem sokára fantasy világi) csatákról van szó, akkor a legtöbbeknek a The Creative Assembly Total War sorozata juthat eszébe, amely lassan az összes fontosabb történelmi korszakot feldolgozza a XX. század előttről. Bár voltak rá próbálkozások, a trónról letaszítani vagy csak egyáltalán megszorongatni eddig nem nagyon sikerült a szériát.
Hamarosan újabb kihívó érkezik az Animus Interactive stúdiójából: ez lesz az Avalon Lords: Dawn Rises. A játék története Spero földjén játszódik, ahol hat városállam hadakozik a terület irányításáért. Mindegyik város vezetője saját magát tartja a legalkalmasabbnak, hogy Spero királya legyen, ez pedig elkerülhetetlenül is háborúskodáshoz vezet. Mi Avon városát képviseljük majd az egyszemélyes kampányban. Urunk azzal a feladattal bíz meg minket, hogy egy stratégiailag fontos területen alapítsunk új várost, de dolgunkat megnehezíti, hogy egy másik úr a háttérben a többivel szövetkezik, hogy új rendet alapítsanak – persze, hogy ellenünk.
Az egyszemélyes kampány mellett két játékmódot tartalmazó multiplayer részt is kapunk. A conflict módban nagyjából ugyanazt fogjuk csinálni, amit a kampányban, vagyis városokat kell alapítanunk és menedzselnünk, majd méretes sereget toborozva legyűrni a többi játékost. A battle mód ennél jóval egyszerűbb és gyorsabb lesz: itt csak a seregünket kell összeállítani és már mehet is a haddelhadd. A többjátékos módban akár három a három ellen is megütközhetünk.
Az Avalon Lords: Dawn Rises április 28-án fog megjelenni PC-re, Macre és Linuxra. a fejlesztők nem titkolják, hogy a megfelelő fogadtatás esetén a játék alapján egy MMORTS-t is szeretnének készíteni ugyanebben az univerzumban.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Avalon Lords: Dawn Rises
  • Avalon Lords: Dawn Rises
  • Avalon Lords: Dawn Rises

Avalon Lords: Dawn Rises

Platform:

Fejlesztő: Animus Interactive

Megjelenés:
2016. április 28. PC
n/a: Mac, Linux

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!