Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Április végén jön az Avalon Lords: Dawn Rises

A fejlesztők csak „a Total War gyilkosaként” emlegetik játékukat.

2016.03.01. 16:44 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ha hatalmas ó- vagy középkori (vagy épp nem sokára fantasy világi) csatákról van szó, akkor a legtöbbeknek a The Creative Assembly Total War sorozata juthat eszébe, amely lassan az összes fontosabb történelmi korszakot feldolgozza a XX. század előttről. Bár voltak rá próbálkozások, a trónról letaszítani vagy csak egyáltalán megszorongatni eddig nem nagyon sikerült a szériát.
Hamarosan újabb kihívó érkezik az Animus Interactive stúdiójából: ez lesz az Avalon Lords: Dawn Rises. A játék története Spero földjén játszódik, ahol hat városállam hadakozik a terület irányításáért. Mindegyik város vezetője saját magát tartja a legalkalmasabbnak, hogy Spero királya legyen, ez pedig elkerülhetetlenül is háborúskodáshoz vezet. Mi Avon városát képviseljük majd az egyszemélyes kampányban. Urunk azzal a feladattal bíz meg minket, hogy egy stratégiailag fontos területen alapítsunk új várost, de dolgunkat megnehezíti, hogy egy másik úr a háttérben a többivel szövetkezik, hogy új rendet alapítsanak – persze, hogy ellenünk.
Az egyszemélyes kampány mellett két játékmódot tartalmazó multiplayer részt is kapunk. A conflict módban nagyjából ugyanazt fogjuk csinálni, amit a kampányban, vagyis városokat kell alapítanunk és menedzselnünk, majd méretes sereget toborozva legyűrni a többi játékost. A battle mód ennél jóval egyszerűbb és gyorsabb lesz: itt csak a seregünket kell összeállítani és már mehet is a haddelhadd. A többjátékos módban akár három a három ellen is megütközhetünk.
Az Avalon Lords: Dawn Rises április 28-án fog megjelenni PC-re, Macre és Linuxra. a fejlesztők nem titkolják, hogy a megfelelő fogadtatás esetén a játék alapján egy MMORTS-t is szeretnének készíteni ugyanebben az univerzumban. ■

előző
következő
Április végén jön az Avalon Lords: Dawn Rises
Április végén jön az Avalon Lords: Dawn RisesÁprilis végén jön az Avalon Lords: Dawn RisesÁprilis végén jön az Avalon Lords: Dawn Rises

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló