Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Overwatch Overwatch

Megvan az Overwatch megjelenési dátuma

Előtte pedig még pár nap nyílt bétateszt is lesz.

2016.03.08. 20:15 | szerző: Dino | kategória: Játék

Sokan várják a Blizzard újabb játékát, a csapatalapú multiplayer akciót kínáló, stílusos látványvilágú Overwatch-ot. Most kiderült, hogy már nem kell túl sokáig várni rá: május 24-én kerül boltokba a játék PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A megjelenés előtt azonban még egy nyílt bétára is sor fog kerülni: május 5-9. között bárki kipróbálhatja a játékot (természetesen teljesen ingyen), aki pedig előrendelte, már két nappal korábban, azaz május 3-ától játszhat a bétával, és egy barátját is meghívhatja a játékba - emellett pedig a Widowmaker karakterhez egy extra skin is jár neki. A május eleji bétában mind a 21 hőst ki lehet majd próbálni. ■

Overwatch
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Overwatch

hozzászólások (2)

VodevilX
VodevilX 2016.03.08. 20:23
Ez a béta nagyon kellett!
Fogalmam sincs, hogy a játék kell-e nekem (áh... persze, hogy kell, WoW kiegeken kívül mindenem megvan Blizzardtól egészen a Diablo óta), de talán így azért sikerül majd eldönteni, vagy legalább a naptárban belőni, hogy kb mikor.
GustyX
GustyX 2016.03.08. 23:45
Én tudom hogy nem kell nekem ez a játék, mivel multiplayerről szól, de ez a 1, grafika, design nagyon megfogott és 2, teljesen eszembe juttatja a TF2-es korszakomat. Kár hogy ehhez nincs story mód akár co-op-ban, akár egyedül (lásd Battleborn).
ajánlott olvasnivaló