Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Jelentkezz a Crazy Machines 3 zárt bétájára!

Április végén rajtol a játék zárt bétája, amelyen mindössze 200-an vehetnek részt.

2016.03.21. 17:57 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Daedalic Entertainment gondozásában készül a Crazy Machines 3 a FAKT Software stúdiójában. Ahogy a sorozat előző két részében is, úgy ebben is a fizika törvényeit hívhatjuk segítségül a különféle fejtörők és rejtvények megoldásához. Aki emlékszik még a klasszikus The Incredible Machine szériára, az nagyjából hasonló élményre számíthat, csak épp a mai elvárásoknak megfelelő körítéssel. Míg a sorozat első része egész jól sikerült, addig a másodikkal kissé mellényúltak a készítők. Ezt a csorbát szeretnék kiköszörülni a harmadik játékkal, ezért a rajongók segítségét is kérik. Mától lehet jelentkezni a játék zárt bétájára, amelyen azonban mindössze 200-an vehetnek majd részt. Regisztrálni itt tudtok egészen április 20-ig. A teszt várhatóan április végén rajtol el. A teljes játék a résztvevők visszajelzései alapján fogja elérni végleges formáját. A készítők azt ígérik, hogy minden idők legjobb logikai fejtörős játékát fogjuk kapni valamikor még idén, hiszen az újabb és újabb feladványokat a játékosok maguk fogják elkészíteni és megosztani egymással. ■

előző
következő
Jelentkezz a Crazy Machines 3 zárt bétájára!
Jelentkezz a Crazy Machines 3 zárt bétájára!Jelentkezz a Crazy Machines 3 zárt bétájára!Jelentkezz a Crazy Machines 3 zárt bétájára!Jelentkezz a Crazy Machines 3 zárt bétájára!Jelentkezz a Crazy Machines 3 zárt bétájára!Jelentkezz a Crazy Machines 3 zárt bétájára!Jelentkezz a Crazy Machines 3 zárt bétájára!
Crazy Machines 3
A legutóbbi Crazy Machines 3 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.