Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Lopakodós játék lesz az Aragami

A játék eredetileg a Twin Souls: The Path of Shadows címen készült.

2016.04.23. 16:47 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A spanyol indie stúdió, a Lince Works bejelentette, hogy évek óta készülő játékuk új címen fog megjelenni. A projekt még Twin Souls: The Path of Shadows címmel indult el, de két évnyi fejlesztés alatt annyi minden változott, hogy inkább a címváltoztatás mellett döntöttek: Aragami. A történet a címszereplőről, Aragamiról szól, aki egy természetfeletti erővel megáldott élőhalott orvgyilkos. Bár az előéletéről nem sokat tudni, az biztos, hogy fontos szerepet töltött be benne Yamiko. Épp ő volt az, aki visszahozta Aragamit a halálból, ám ezután elrabolta őt a Kaiho nevű szervezet. Aragami tehát útnak indul, hogy kiszabadítsa a lányt a Kyûryu fellegvárból.
A játékmenet szerves részét képezni majd a lopakodás, ehhez pedig hősünk különleges képességeit is fel fogja használni. A készítők több más játékból is merítettek ötletet, így többek között a Mark of the Ninjából és a Dishonoredből is. Az Aragami a tervek szerint idén ősszel fog megjelenni PC-re és PlayStation 4-re. ■

Aragami
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Aragami

hozzászólások (1)

GustyX
GustyX 2016.04.24. 17:53
Örülök, hogy nem ment feledésbe a játék, mikor először láttam is felkeltette az érdeklődésemet. Kíváncsian várom.

Az árnyék képességek pedig kifejezetten tetszenek, igazán lophatnának ezekből az RPG fejlesztők is. Ezek birtokában szívesebben játszanék a két fegyveres assassin kasztként.
ajánlott olvasnivaló