Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Üzleti modellt vált az Epic Games?

A jövőben nem készítenek több AAA-kategóriás játékot.

2016.05.06. 18:35 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A jelen videojátékos generációnak aligha kell bemutatni az Epic Gamest. A stúdió 1991-es megalapítása óta nem csak videojátékok fejlesztésével vívta ki a játékosok elismerését, hanem grafikus motorjaik is a legnépszerűbbek közé tartoznak mind a mai napig. Az elmúlt két és fél évtizedben olyan játékokat köszönhettünk nekik, mint a Jazz Jackrabbit, az Unreal, az Unreal Tournament és a Gears of War szériák. Az utóbbi években a Fortnite, a Paragon és az új Unreal Tournament fejlesztésére koncentráltak. Emellett az Unreal Engine immáron negyedik generációjánál tartunk, a grafikus motor harmadik generációja volt sokáig a leggyakrabban használt technológia.
A jelek szerint azonban a jövőben már nem várhatunk tőlük hasonló címeket, ugyanis a cég átalakul. A nagy AAA-kategóriás játékok készítése helyett inkább az élő szolgáltatások felé fordulnak. Ez azt jelenti, hogy mostantól nem az egyszeri nagy megjelenéseket preferálják, hanem a játékok folyamatos támogatását. Ennek első példája a Paragon, amely jelenleg nyílt béta állapotban érhető el PC-re és PlayStation 4-re. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.