Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Varázslatos Total War: Warhammer képek és trailer

A sorozatra korábban sosem volt jellemző a mágia, ám az új felvonásban már fontos szerepet kap.

2016.05.14. 17:27 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Total War széria mindig is a valós történelmi korszakok nagy háborúinak feldolgozását tűzte ki célul, ám idén szakítottak e hagyománnyal, hogy egy kicsit a fantasy felé tegyenek egy kitérőt. A Total War: Warhammer éppen ezért sok olyan játékelemet fog felvonultatni, amely eltér a sorozattól megszokottaktól. Ezek egyike lesz a mágia is, amelyet most új előzetesben és néhány új képen mutattak meg a készítők.
A Total War: Warhammer megjelenése már egészen közel van, május 24-én kerül rá sor. ■

előző
következő
Varázslatos Total War: Warhammer képek és trailer
Varázslatos Total War: Warhammer képek és trailerVarázslatos Total War: Warhammer képek és trailerVarázslatos Total War: Warhammer képek és trailerVarázslatos Total War: Warhammer képek és trailerVarázslatos Total War: Warhammer képek és trailer
Total War: Warhammer
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Total War: Warhammer

hozzászólások (6)

Krieger
Krieger 2016.05.15. 18:10
Ez bonyolult? lol Akkor már értem miért gagyi a legtöbb "stratégiai" játék.
Noggle
Noggle 2016.05.16. 20:08
Nekem se az a szó jutott eszembe, hogy bonyolult, hanem inkább a változatosság. Ez ami igazán ráfért már a sorozatra. Nálam szinte tuti vétel.
Artemius '89
Artemius '89 2016.05.16. 21:15
Én eddig nem játszottam Total War-t, se Civilization-t, ezért tűnik nekem bonyolultnak. De kedves Krieger, ha te attól érzed magad többnek, mert nem játszol egyszerűbb stratégiai játékokkal, akkor neked jár a lol
Krieger
Krieger 2016.05.17. 19:53
Akkor megnyugtatlak, a látszat csal. Egyáltalán nem bonyolult. A nulláról is pár óra alatt megtanulható. A tanácsadó a bal felső sarokban megállás nélkül pofázik és van tutorial is.
Artemius '89
Artemius '89 2016.05.17. 19:57
Ez valóban megnyugtató, köszönöm :) Mindenképp ránézek majd, lehet nem elsőre megvéve, de ha tényleg bejön, tuti beszerzem.
ajánlott olvasnivaló