Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Újabb két Mafia III trailer

A napokban két új előzetes is érkezett, ezekben újabb fontos szereplőket ismerhetünk meg.

2016.08.29. 20:38 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Egy percre sem nyugszanak a Mafia III készítői, akik sorra mutatják be az újabb és újabb előzeteseket a játékról, hogy mire októberben megjelenik, már minden fontosabb részlettel tisztában legyünk. Csak nehogy aztán előre megunjuk a játékot… A napokban két újabb trailer került fel a játék YouTube-csatornájára, amelyekben ismét a fontosabb szereplők közül ismerkedhetünk néhánnyal.
Az első videóban Thomas Burke kerül górcső alá. Thomas első ránézésre elég magának való, kissé megcsúszott, cserébe nagyon pszichopata arcnak tűnik. A fejlesztők elmondása szerint elveszítette a fiát és a hatalmát is, ráadásul az egészsége sem az igazi. Éppen ezért Lincoln felbukkanásában a bosszú és a visszatérés lehetőségét látja meg.

A második video már két karakterre koncentrál, akik mindketten hősünk mentoraként jelennek meg a történetben. Az első James Ballard atya, aki a megváltást jelenti. Az ő szöges ellentéte John Donovan, a CIA ügynöke, akit Lincoln még a vietnámi háborúból ismer.

A Mafia III október 7-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Azt már tudjuk, hogy a szereplők megalkotására nagy hangsúlyt fektettek a fejlesztők, így már csak abban kell bíznunk, hogy a játék minden más vonatkozására is legalább ennyire odafigyeltek. Akkor méltó folytatással lesz dolgunk néhány hét múlva. ■

Mafia III
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mafia III

hozzászólások (3)

szbszig
szbszig 2016.08.30. 20:34
Valami kisebb probléma van a belinkelt videókkal. ;-)
GeryG
GeryG 2016.08.31. 08:56
Éspedig? :)
szbszig
szbszig 2016.08.31. 16:10
Kétszer szerepelt az első videó, de úgy tűnik, azóta már valaki javította. :-)
ajánlott olvasnivaló