Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Sony

4K-s játékbemutatók a PlayStation Meetingről

Az új konzolon sok játék megszépül majd.

2016.09.11. 10:29 | szerző: GeryG | kategória: Konzol - Sony

Néhány nappal ezelőtt leplezte le új konzolját a Sony, a PlayStation 4 Pro novemberben kerül a boltok polcaira. Az elődénél sokkal ütősebb hardver elsősorban a 4K-s felbontásban és a HDR-támogatásban mutatja majd meg igazi erejét. A PlayStation Meetingen nem is fukarkodtak a videókkal, hogy prezentálják, miről is van szó. A rendezvényen Ryan Clements és Sid Shuman beszélgetett az egyes játékok készítőivel. Most itt, egy helyen nézhetitek meg ezeket a beszélgetéseket – megfelelő monitor esetén természetesen 4K-ban.
A sort kezdjük a Ubisoft jövő februárra várt középkori akciójátékával, a For Honorrel. Luc Duchaine mesél az extra grafikai részletességről, majd később szó esik a játékmenet finomságairól is.

A következő játék a nagyon ígéretes Days Gone, amely a csontvelőig lerágott zombis témát igyekszik újra felpörgetni. Már az E3-as első bemutatón is brutálisan nézett ki a rengeteg élőhalott és úgy általában minden, de mindezt 4K-ban lesz az igazi csodálni. A játékról a Bend Studio munkatársa, Chris Reese beszél.

A Days Gone után jöjjön a talán legtöbbek által várt játék a listáról. Ez nem más, mint a Mass Effect Andromeda, amely végre ténylegesen is megmutatta magát. Nekünk pedig leesett az állunk. Az Electronic Artsot Aaryn Flynn képviselte.

PC és Xbox One után hamarosan PlayStation 4-en és később PlayStation 4 Prón is tiszteletét teszi Lara Croft. Utóbbi konzolon természetesen már 4K-ban fut majd a Rise of the Tomb Raider. A már ismert kalandról Scot Amos mesél.

A Horizon: Zero Dawnról is tudjuk, hogy jól fog kinézni, de a 4K-s változat még erre is rátesz majd egy lapáttal. A Guerilla Gamestől Hermen Hulst vett részt a beszélgetésben.

Ha Ubisoft játékkal kezdtük a sort, zárjuk is egy másikkal. Ez természetesen az őszre várt Watch Dogs 2, amely megkísérli beteljesíteni azokat az ígéreteket, amelyeket a 2013-as előd nem tudott. A PlayStation 4 Pro már minden bizonnyal elegendő számítási kapacitással rendelkezik, hogy pazar látványban lehessen részünk. A játékról Colin Graham mesél.

A PlayStation 4 Pro a tervek szerint tehát novemberben jelenik meg. A konzol mellé megújult kontroller is dukál. Ezekről bővebben a korábbi beszámolónkban olvashattok. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló