Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Outlast 2

Próbáld ki az Outlast 2 demóját!

PC-n és konzolokon is elérhető a horrorjáték kipróbálható verziója, de csak limitált ideig.

2016.10.04. 17:08 | GeryG | kategória: Játék

Sajnos, mikor legutóbb hírt adott magáról az Outlast 2-t fejlesztő Red Barrels csapata, épp azt jelentették be, hogy az idei ősz helyett 2017-re csúszott a horrorjáték premierje. A halasztás okaként a tökéletesítést jelölték meg. Most viszont sokkal örömtelibb hírrel szolgáltak a srácok, ugyanis egy kis vigaszt kínálnak a csúszásért cserébe: megérkezett a játék demója!
A demo egy kis betekintést enged a játékba, de az egyelőre nem tisztázott, hogy pontosan mi került bele, így az sem, hogy a látottak a játékból származnak-e, vagy a Resident Evil 7-hez hasonlóan csak a koncepciót mutatja be. A kipróbálható verzió PC-re a Steamen tölthető le, de emellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra is elérhető. Nem érdemes azonban sokat vacillálni, ugyanis a demo csak november 1-ig lesz elérhető. Aki pedig szeretné egy picit jobban megismerni a játék világát, az látogasson el a hivatalos oldalra, ahol megtalálja a két epizód közti időszakot elmesélő The Murkoff Account képregényt. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Próbáld ki az Outlast 2 demóját!
Próbáld ki az Outlast 2 demóját!Próbáld ki az Outlast 2 demóját!Próbáld ki az Outlast 2 demóját!Próbáld ki az Outlast 2 demóját!Próbáld ki az Outlast 2 demóját!Próbáld ki az Outlast 2 demóját!
Outlast 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Outlast 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló