Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hide and Shriek

Hide and Shriek, a Funcom új játéka

Halloween alkalmából ismét egy horrorjátékkal készül a stúdió.

2016.10.06. 11:48 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Funcom leginkább MMORPG-iről ismert, ezek közül is kiemelkedik az Age of Conan és a The Secret World. A stúdió azonban előszeretettel készít kisebb játékokat is, mint a tavalyi The Park. Az egyszemélyes módra koncentráló pszicho-thriller a The Secret World világában játszódott egy vidámparkban, ahol egy anya kereste elveszett gyermekét. A játék Halloween idején jelent meg és valójában egyfajta gyakorlásnak is szánták az oslói stúdió fejlesztőinek az Unreal Engine 4-hez.
A stúdió idén is hasonló módon készül a közelgő ünnepre, ám ezúttal egy multiplayer játékkal, ez lesz a Hide and Shriek, amelyben a játékosoknak kell egymásra a frászt hoznia. Rövid, mindössze tíz perces kis mérkőzéseket játszhatunk majd egy az egy ellen, a cél pedig a lehető legtöbbször megijeszteni a másikat. Ehhez csapdákat kell állítanunk és varázslatokat alkalmaznunk. A dolog érdekessége, hogy mindkét játékos láthatatlan.
A Hide and Shriek valamikor október második felében fog megjelenni PC-re. ■

előző
következő
Hide and Shriek, a Funcom új játéka
Hide and Shriek, a Funcom új játékaHide and Shriek, a Funcom új játékaHide and Shriek, a Funcom új játékaHide and Shriek, a Funcom új játékaHide and Shriek, a Funcom új játékaHide and Shriek, a Funcom új játéka
Hide and Shriek
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Hide and Shriek

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló