25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #6

A negyedik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Írta: GeryG 3 hozzászólás

Tovább folytattuk a Shadow Tactics - Blades of the Shogun végigjátszását, újabb videónkban a negyedik küldetést nézhetitek meg.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

GeryG
GeryG [2292]
Én meg örülök, hogy van, aki nézi. :D Valljuk be, lassabban haladok a dologgal, mint kellene, de hát ilyen az élet. :) Eltökélt szándékom, hogy a végére érjek, csak idő kérdése.

A duplázott hsz-t töröltem. ;)
Ricsi1976
Ricsi1976 [1871]
Használj Chrome-ot, PC, teló, mindenhol tökéletes. Én speckó a chrom-ra és a firefox-ra tettem le a voksom.
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Juraviel.Ihuan.Bedvin [5112]
Örülök, hogy van ez a végigjátszás. :) Remélem teljesen végig is tud menni ez a széria, mert egyelőre ki kell várnom PS4-es megjelenést, mert ez az egy platform, amin futni tudna. :) Nagyon régóta nem játszottam már, lehet, de ez még nem biztos, hogy ezzel kivételt teszek.

Ráadásul a stílus is jó (mármint, ahogy játszol), nincs ez a túljátszott, erőltetett poénkodás, menőzés, meg túltolt káromkodás, ami nekem inkább sokszor megjátszott egy kicsit más helyeken. Teljesen természetesen, allűrök nélkül játszol, "hétköznapian", és ez "családiassá, otthonossá teszi.

Ezért külön köszönet jár!
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (3 db)