Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

PS4-re megérkezett a második Resident Evil 7 DLC is

Már csak néhány nap és PC-n és X1-en is elérhetőek lesznek az új kihívások.

2017.02.14. 16:19 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ahogy azt a Capcom előre jelezte, a Resident Evil 7 DLC-i első körben csak PlayStation 4-re jelentek meg. Az első szinte rögtön a játék premierje után. A Banned Footage Vol 1. két új fejezetet ad a játékhoz, amelyekben a házat korábban meglátogató stáb egyik tagjával kell minél tovább húznunk. Az első fejezetben fel kell fegyverkeznünk és valahogy túlélnünk hajnalig, míg a másodikban Marguerite vigyázó tekintetét elkerülve kell kilógnunk egy szobából.
A minap pedig megérkezett a második DLC is, amely talán még érdekesebb tartalommal kecsegtet. A Daughters fejezetben ugyanis sokkal közelebbről is megismerhetjük a Baker család hétköznapjait még az ominózus éjszaka előttről. A 21 című fejezetben pedig Lucas hív ki minket egy halálos játszmára. Az extra játékmód pedig a Jack’s 55th Birthday címet viseli, ebben időre kell kiszolgálnunk kedvenc öregünket.
A két DLC tehát egyelőre csak PlayStation 4-re érhető el, de szerencsére a PC és Xbox One változatok sem váratnak magukra túl sokat. Utóbbi kettőre február 21-én egyben érkezik meg a két kiegészítés. ■

előző
következő
PS4-re megérkezett a második Resident Evil 7 DLC is
PS4-re megérkezett a második Resident Evil 7 DLC isPS4-re megérkezett a második Resident Evil 7 DLC isPS4-re megérkezett a második Resident Evil 7 DLC isPS4-re megérkezett a második Resident Evil 7 DLC isPS4-re megérkezett a második Resident Evil 7 DLC isPS4-re megérkezett a második Resident Evil 7 DLC isPS4-re megérkezett a második Resident Evil 7 DLC isPS4-re megérkezett a második Resident Evil 7 DLC isPS4-re megérkezett a második Resident Evil 7 DLC isPS4-re megérkezett a második Resident Evil 7 DLC is

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.