Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

P.A.M.E.L.A. P.A.M.E.L.A.

Megérkezett a P.A.M.E.L.A. korai változata

Túra a paradicsomban egy kis csavarral.

2017.03.10. 13:51 | GeryG | kategória: Játék

Ahogy azt a NVYVE Studios még februárban előre jelezte, tegnap megérkezett a P.A.M.E.L.A. korai változata a Steamre. A játék a távoli jövőben játszódik, ahová mi egy álomkapszulán keresztül érkezünk meg. Ahogy magunkhoz térünk, hamar ráébredünk, hogy bizony ez a világ, az Eden már nem is annyira éden, mint egykoron lehetett. Az emberek ugyanis valamitől mutáns zombikká változtak, a környezetünket pedig egy megkergült mesterséges intelligencia uralja. Nem épp az a jövőkép, ahol bárki szívesen felébredne.
A P.A.M.E.L.A. korai változatába a túlélő elemek alapjai kerültek bele, vagyis élelmet, vizet és gyógyszereket kell keresnünk, hogy életben maradhassunk. Nem kerülhetjük el a harcokat sem a különböző stádiumban lévő fertőzöttekkel sem, ehhez a kezünkre erősített speciális szerkezethez csatolhatunk fegyvereket. Ha nem akarjuk egész édeni életünket meneküléssel tölteni, kénytelenek leszünk saját otthont építeni valahol a város szívében. Ebben jöhet jól a bázisépítő rész, amelyben falakat húzhatunk fel és lövegeket állíthatunk, valamint farmot telepíthetünk. A fejlesztők biztosak benne, hogy nem húzzuk sokáig Edenben, ezért egész érdekes karakterfejlődési rendszert építettek a játékba. Minél tovább maradunk életben és minél több ellenséget teszünk el láb alól, annál több genompontot gyűjtünk. Ezeket azonban csak akkor kapjuk meg, ha meghalunk, ilyenkor pedig saját képességeink fejlesztésére költhetjük el őket, hogy a következő próbálkozásunk már gördülékenyebb legyen.
A P.A.M.E.L.A. korai változata tehát már elérhető a Steamen, ahol az első felhasználói értékelések alapján 75%-os tetszési indexet tudhat magáénak. Ez tegnap még jóval alacsonyabb volt, ugyanis a premiert néhány nem várt hiba nehezítette, de ezeket mostanra nagyjából helyrerakták. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

P.A.M.E.L.A.
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
P.A.M.E.L.A.

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló