25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

gamescom 2017

Rekordot döntve indult el a gamescom online jegyárusítása

24 óra alatt 42 ezer jegy talált gazdára a kölni kiállításra.

Írta: Dino

Szerdán nyitották meg az idei gamescom online jegyvásárlási lehetőségét, a rengeteg érdeklődőnek köszönhetően pedig mindjárt rekorddal kezdtek: 24 óra alatt 42 ezer jegyet váltottak meg a kölni kiállításra. Idén augusztus 22-26. között kerül megrendezésre a gamescom, az eddigiektől eltérően keddtől szombatig. Az első, keddi nap ezúttal is szakmai nap lesz, a nagyközönség 23-26. között látogathatja majd a rendezvényt. A tavalyihoz hasonlóan idén is van olyan jegyfajta, amellyel az első két publikus napon (azaz ezúttal szerdán és csütörtökön) egy órával a normál nyitás előtt, már 9 órától be lehet jutni. Emellett családi jegy is lesz, amelyet két szülő és legalább két 7-11 év közötti gyermek vehet igénybe (ezt ellenőrzik is a helyszínen).
A gamescomra tavaly is elővételben elfogytak a jegyek (három héttel a nyitás előtt már nem lehetett belépőt vásárolni), így a fentiek fényében idén se számíthatunk másra: aki ott szeretne lenni Kölnben a legnagyobb gamer rendezvényen, mielőbb biztosítsa belépőjét.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!