Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Horizon: Zero Dawn Horizon: Zero Dawn

Szép sikert aratott a Horizon: Zero Dawn

Néhány hét alatt 2,6 millió darabot adtak el a Guerrilla Games játékából.

2017.03.18. 10:36 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Elmondható, hogy a Guerrilla Games eddigi szériája, a Killzone, bár összességében nem volt rossz, sosem tudott igazán kiemelkedőt alkotni. Ugyanez viszont nem igaz a stúdió legújabb játékára, a Horizon: Zero Dawnra, amely március elején jelent meg kizárólag PlayStation 4-re. Már a premierkor megjelent első kritikák is az egekig magasztalták a játékot, de a játékosok is szinte kivétel nélkül elégedettek vele. Ennek fényében pedig nem is csoda, hogy a Horizon: Zero Dawn a stúdió eddigi legjobb nyitányát produkálta, emellett a PlayStation 4 legtöbbet fogyó új IP-je is lett.
„Tudtuk, hogy a Horizon Zero Dawnnal valami egészen különlegeset fogunk alkotni. Nagyon örülünk, hogy a kritikusok pozitív visszajelzései mellett, a játék sikere az eladási mutatókon is meglátszik.” - mondta Shawn Layden, a SIE Worldwide Studios elnöke – „A Guerrilla játékáról csak elismeréssel lehet beszélni, amit megerősítenek a rajongóktól érkezett reakciók, a megszámlálhatatlan mennyiségű fotó megosztás és a sok-sok órányi stream világszerte. Ezek mind azt mutatják, hogy mennyire megmozgatta a játékosokat a Horizon: Zero Dawn.”
Hozzá csatlakozott Hermen Hulst, a Guerrilla Games vezetője is: „A szívünket, lelkünket beletettük ebbe a játékba, ezért igazi öröm számunkra ugyanazt a szenvedélyt és lelkesedést látni a játékosoknál, mint amit mi is átéltünk a fejlesztés alatt. Aloy története és a Horizon: Zero Dawn világának felfedezése még csak most kezdődött el, de a csapattal már el is kezdtük kidolgozni a történet folytatását.”
A Horizon: Zero Dawnról készült beszámolónkat itt olvashatjátok. ■

Horizon: Zero Dawn
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Horizon: Zero Dawn

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló