Super Mario Party
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Infinite Warfare

Holnap estig ingyenes a Call of Duty: Infinte Warfare

Aki pedig meg is venné, az még két napig fél áron juthat hozzá a Steamen.

2017.05.20. 17:09 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Call of Duty: Infinte Warfare első előzetese kapta a videojátékos történelem talán legtöbb negatív tetszésnyilvánítását. A játékosok nem a játékmenet vagy a grafika miatt morogtak (hiszen ezekről akkor még nem sokat lehetett tudni), hanem pusztán a témaválasztás miatt. Az Infinite Warfare ugyanis sokak bánatára tovább vitte a sci-fi vonalat ahelyett, hogy valami új témát választottak volna a készítők.

Éppen ezért biztos sokan vannak, akik messziről el is kerülték a játékot. Pedig a Call of Duty: Infinite Warfare semmivel sem lett rosszabb elődeinél, sőt, sok szempontból talán még fejlődött is hozzájuk képest. Éppen ezért, aki picit is érdeklődik iránta, de eddig nem akart beruházni rá, az most kaphat az alkalmon. A Call of Duty: Infinte Warfare holnap estig még teljesen ingyen próbálható ki a Steamen! Ez idő alatt a teljes játék, vagyis az egyszemélyes kampány, a zombis játékmód és a többjátékos mód is elérhető.

Ha a próba során végül mégis meggyőz, akkor most érdemes beruházni rá, ugyanis május 22-ig 50%-os kedvezménnyel lehet megvásárolni. De nem ez az egyetlen akciós ajánlat! A Digital Legacy Edition (amelyben a Modern Warfare Remastered is benne van) 33%-os, a Digital Deluxe Edition (a Modern Warfare Remastered és a season pass is a része) pedig 25%-os kedvezménnyel szerezhető be. Ha pedig szeretnéd az egész sorozatot egyben megvásárolni (ez 36 tételt jelent), azt 45%-os kedvezménnyel teheted meg a The Definitive Collectionnel. Az utolsó ajánlat pedig a 25 tételt magába foglaló Complete Zombies Experience csomagot érinti, ezt 42%-os kedvezménnyel lehet megvásárolni. ■

Call of Duty: Infinite Warfare
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Infinite Warfare

hozzászólások (1)

Artemius '89
Artemius '89 2017.05.21. 10:15
Olcsó húsnak sajnos híg a leve...
ajánlott olvasnivaló