25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Június elején jelenik meg a Conarium

Mivel a premier már egész közel, a készítők bedobták a launch trailert is.

Írta: GeryG

Aki szereti Howard Phillips Lovecraft munkásságát az rossz ember nem lehet az bizonyára mindig kíváncsian várja azokat a játékokat, amelyek ezekre épülnek. Ilyen lesz talán még idén a Cyanide stúdiójában készülő Call of Cthullhu is, valamint a Zoetrope Interactive játéka, a Conarium is. Utóbbi már egészen közel, szintre karnyújtásnyira van, hiszen a premierre június 6-án kerül majd sor PC-n.

A játékot az író Az őrület hegyei című műve ihlette, a történet pedig egy antarktiszi kutatóállomáson játszódik. Mi Frank Gilmant alakítjuk, aki egy laborban tér magához, de hamar rájön, hogy rajta kívül nincs az állomáson senki. Legalábbis emberi biztosan nincs. Arra is hamar rájön, hogy egy kísérlet siklott tragikusan félre, ezért is veszítette el emlékeinket és ezért is van piszok nagy veszélyben. Minden amiatt a fura szerkezet miatt van, amellyel a kísérleteket végezték, és amely miatt menthetetlenül halott. Csakhogy valahogy mégis visszatért a túlvilágról, feltéve, hogy önmaga még mindig tényleg önmaga.

A Conarium a premierdátum mellé a launch trailert is megkapta, amely egy kis ízelítőt ad a ránk váró őrületből.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Conarium

Platform:

Fejlesztő: Zoetrope Interactive

Kiadó: Iceberg Interactive

Megjelenés:
2017. június 6. PC
n/a: PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!