Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2003

Magyar játékfejlesztők az E3-on

Gyors körkép a Los Angelesben bemutatott hazai fejlesztésekről.

2003.05.16. 20:53 | Dino | kategória: E3 2003

A Haegemonia: A sogon örökség Digital Reality hír kapcsán úgy döntöttem, megpróbálom összefoglalni, kik is vannak hazánk fejlesztői közül Los Angelesben, és milyen játékot prezentálnak még egy napon keresztül a nagyközönségnek. De legalábbis azokról, akikről már hallottunk valami hírt :-).

Digital Reality
Kezdjük az egyik legismertebb hazai fejlesztőcsapattal, a rengeteg saját fejlesztést és számos honosítást maga mögött tudó Digital Realityvel. Masell és Dauby bizonyára egyrészt a hírekben és a bevezetőben is említett Haegemonia folytatást mutatják a látogatóknak, de volt még más titkos projektjük is, ezekre bizonyára egyelőre kiadót keresnek odakint.

Stormregion
A S.W.I.N.E. fejlesztőinek újabb játéka, a Codename Panzers egy második világháborús stratégia lesz, a CDV kiadásában. A hírek csodaszép, és igen realisztikus grafikáról szólnak, melyeket három kampány 10-10 küldetésén keresztül csodálhatunk. A fejlesztők a következő héten számunkra is bemutatják játékukat, így arról hamarosan részletesen is beszámolunk.

Clever’s
A hírek - és honlapjuk - alapján úgy tűnik, Steel of Haste autós játékuk mellett egy másik projekten is dolgoznak a Screamer 4x4 terepjáró-szimulátorral 2000 telén bemutatkozó csapatnál. Ez pedig nem más, mint a Terminator 3: War of the Machines akciójáték, melyet az Atari részére fejlesztenek, PC-re. Megjelenését novemberre ígérik.

Mithis
Az ex-Imperium Galactica 3, azaz aktuális nevén Galaxy Andromeda fejlesztői a német CDV standján mutatják be játékukat, melyből az E3 alkalmából új képek és egy trailer is megjelent. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló