Mario Tennis Aces
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Frostpunk

Frostpunk képtrió

Három kép érkezett a This War of Mine fejlesztőinek új játékából.

2017.06.19. 20:17 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tavaly nyáron jelentette be a 11 Bit Studios, hogy új játékon dolgoznak, de a Frostpunkról egészen idén tavaszig nem lehetett hallani. A készítők mostanáig képekkel sem nagyon árasztották el a rajongókat, de szerencsére ezt ma változott. Három kép bukkant fel a világhálón, amelyek a játékból származnak, és egy kis ízelítőt adnak a kezelőfelületből. Két képen a várost láthatjuk, amely egy fagyos kráter közepén terül el. A jelek szerint mindennek a középpontjában egy hatalmas erőmű áll, e körül csoportosulnak a különféle építmények. Míg az egyik képen még csak néhány ilyen áll, addig a másikon már egész kiterjedt a város mérete, ahonnan különféle ballonokat is a magasba engedtek – ki tudja, milyen céllal? A kezelőfelületen több érdekes elem is található. Alul két mérce van discontent és hope, vagyis elégedetlenség és remény feliratokkal. Feltételezhetően az lesz a célunk, hogy előbbit a minimumra, utóbbit pedig a maximumra tornázzuk fel. A felső menüsoron pedig az erőforrásokat láthatjuk: (talán) kő, fa, (talán) fém, hús és evőeszköz – utóbbi bármit is jelentsen. Ezek alatt egy munkaidő feliratot és a játék gyorsaságát szabályozó kapcsolót találjuk, míg a másik oldalon a napok számát, középen pedig a hőmérsékletet követhetjük nyomon.

A harmadik kép is elég sokatmondó, ezen egy üzenetet láthatunk. Az üzenet szerint egy gyereket baleset ért munka közben, vagyis a városban bevett szokás a gyerekek foglalkoztatása. E téren három döntést hozhatunk: korlátozzuk a gyerekmunkát, teljesen betiltjuk vagy épp mindent úgy hagyunk, ahogy van.

A Frostpunk a három kép alapján a This War of Mine, a stúdió korábbi játékához hasonlóan komor hangulatot és látványvilágot áraszt majd magából. Ennél többet azonban egyelőre nem tudni, de a tervek szerint a játék még idén meg fog jelenni. ■

előző
következő
Frostpunk képtrió
Frostpunk képtrióFrostpunk képtrióFrostpunk képtrió
Frostpunk
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Frostpunk

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló