Mario Tennis Aces
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hamarosan a Battlefield 1 és Titanfall 2 is az Origin Accessben

Hamarosan a Battlefield 1 és Titanfall 2 is az Origin Accessben

A tavalyi ősz két remek FPS-e is nemsokára landol a havi előfizetéses szolgáltatás kínálatában, de más érdekes játékok is érkeznek.

2017.07.08. 23:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A következő hónapokban ismét remek játékokkal bővül az EA Access és az Origin Access kínálata. Tavaly ősszel több remek akciójáték is megjelent, ezek közül egyértelműen a Battlefield 1 emelkedett ki leginkább. Az első világháborút feldolgozó játék témaválasztása telitalálatnak bizonyult, de a grafikai körítésről is csak pozitívan lehetett nyilatkozni. A játékmenetet pedig már minden rajongó jól ismerte.

A Titanfall 2 megpróbálta kijavítani azokat a hibákat, amelyek elődjét végül meggátolták az igazán naggyá válásban. Így kaptunk egy kimondottan jól sikerült egyszemélyes kampányt, valamint visszatért az egyébként nem rossz többjátékos mód is. Mindkét játék július és szeptember között kerül majd be az EA- és Origin Access szolgáltatásokba, de egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor. Mellettük a The Sims 4 Digital Deluxe Edition, az Oxenfree és a Rebel Galaxy is várható a közeljövőben.

Amire viszont nem kell tovább várni, mivel tegnap óta már elérhető, azok a Star Wars Battlefront és annak kiegészítői, DLC-i. Aki eddig valamiért nem vásárolta meg a játékot, de szeretné kipróbálni a második rész őszi premierje előtt, annak most ez lehet a legkecsegtetőbb ajánlat. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló