Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Moons of Madness

Készül a Moons of Madness

Az indie Rock Pocket Games nem kevesebbet ígér, mint, hogy megreformálják a horror-kalandjátékok műfaját.

2017.08.12. 17:21 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Nem hallottál még a norvég székhelyű indie stúdióról, a Rock Pocket Gamesről? Nem csoda, hiszen eddigi munkásságuk kimerül néhány casual iOS-játékban. Ám a stúdió a napokban bejelentette következő projektjét, amellyel be kívánnak törni a PC-s és konzolos piacra is, készül a Moons of Madness.

Egy pszichológiai horror kalandjátékhoz van szerencsénk, amelynek történetét – még ha valójában egy sci-firől is van szó – H.P. Lovecraft munkássága ihlette. A sztori az első marsi kutatóállomáson, a Trailblazer Alphán játszódik, mi pedig Shane Newheart asztronauta bőrét és szkafanderét ölthetjük magunkra. Hogy pontosan mi is történt a bázison, azt a fejlesztők egyelőre nem árulták el, de természetfeletti eseményekre számíthatunk.

A készítők nem kevesebbet állítanak, mint, hogy játékukkal megreformálják a horror-kalandjátékok műfaját. A játékmenet és a hangulat is egyszerre táplálkozik majd a kőkemény sci-fi irányvonalból és a Lovecraft műveire jellemző ismeretlen természeti jelenségekből. A játékban végig olyan érzésünk lesz, hogy az a valóság, amit mi megélünk, valójában csak egy piciny, törékeny burok, amely megvéd az azon túl elterülő absztrakt és számunkra felfoghatatlan világtól.

A Moons of Madness az első trailer alapján egészen jól mutat, kérdés, mindez milyen játékélménnyel párosul majd, amikor 2018-ban megjelenik. ■

előző
következő
Készül a Moons of Madness
Készül a Moons of MadnessKészül a Moons of MadnessKészül a Moons of MadnessKészül a Moons of MadnessKészül a Moons of MadnessKészül a Moons of MadnessKészül a Moons of MadnessKészül a Moons of MadnessKészül a Moons of MadnessKészül a Moons of MadnessKészül a Moons of MadnessKészül a Moons of MadnessKészül a Moons of MadnessKészül a Moons of MadnessKészül a Moons of MadnessKészül a Moons of MadnessKészül a Moons of MadnessKészül a Moons of MadnessKészül a Moons of MadnessKészül a Moons of MadnessKészül a Moons of MadnessKészül a Moons of MadnessKészül a Moons of MadnessKészül a Moons of MadnessKészül a Moons of MadnessKészül a Moons of MadnessKészül a Moons of Madness

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló