25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Humble 2K PlayStation Bundle

A kiadó nagyszerű játékai a kínálatban, ezúttal kifejezetten konzolokra!

Írta: GeryG

Humble 2K PlayStation Bundle

Ismét elrajtolt egy újabb Humble Bundle akció, amelyben ezúttal is egy kiadó játékai közül válogattak a szerkesztők. A Humble 2K PlayStation Bundle érdekessége azonban már a címből is kitalálható: ezúttal kifejezetten PlayStation 4-re, PlayStation 3-ra és PlayStation Vitára lehet játékokat megszerezni. Fontos még, hogy sajnos európai PS-fiókkal nem működik a dolog, a kapott kódokat például USA-beli accounttal lehet felhasználni.
Ezt leszámítva a rendszer a szokásos, vagyis az alábbi játékokért legalább 1 dollárt kell fizetni:

Amennyiben a fenti játékokért többet fizettünk, mint az aktuális átlag (ez jelenleg 5,03 dollárt vagy 4,26 eurót jelent), akkor az alábbiakat is feloldhatjuk:

Végül, ha az akció során összesen legalább 20 dollárt (vagy 16,95 eurót) elköltünk, ezt is megszerezhetjük:

Az akció még közel tizennégy napig tart, és ahogy mindig, a befolyt összeg egy részét most is karitatív szervezetekhez juttatják el. Ezúttal a Covenant House-t támogathatjuk.

A hírben szereplő linkekre kattintva a PlayDome-ot is támogathatod vásárlás során a Humble Bundle oldal partnerprogramján keresztül.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!