Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Megosztó lett az új Tomb Raider mozi első plakátja

Megosztó lett az új Tomb Raider mozi első plakátja

Alicia Vikander hasonlít ugyan a megújult Lara Croftra, mégis akadnak furcsaságok a képen.

2017.09.19. 19:33 | szerző: GeryG | kategória: Mozi

Angelina Jolie több ízben is magára öltötte Lara Croft szerepét, ám azok a Tomb Raider mozik inkább a régi játékok hangulatát próbálták feldolgozni. Ám a Crystal Dynamics néhány éve teljesen az alapoktól kezdte újra felépíteni a szériát, és ezzel egy új Lara Croftot köszönthettünk. Egy törékeny, esendő Larát, aki még véletlenül sem ugrik duplaszaltót lövöldözés közben. Cserébe megsérül, fáj mindene, nyög a földet érésnél és úgy általában sokkal emberibb. Ezt az új imázst még a Rise of the Tomb Raiderben is képes volt megőrizni, habár ebben a játékban azért már jóval keményebb és talpraesettebb képét mutatta.

Nos, ezt az új Larát szeretnék a mozivásznon is megmutatni, ehhez pedig új színésznőt kértek fel. Alicia Vikander a forgatáson készült képeken valóban nagyon hasonlít a játékbeli Larára, így inkább az a kérdés, hogy a hangulat és a történet mennyire lesz a toppon. A minap megérkezett a játék első plakátja, amely azonban nem aratott osztatlan sikert. A képen ugyanis Lara nyaka természetellenesen hosszú, ezt pedig ki is szúrták a rajongók.

A Tomb Raider jövő márciusban kerül a mozikba, a Geneva Robertson-Dworet által írt történet pedig leginkább a 2013-as játék sztorijára épül. Lara eltűnt apja után kutat, így keveredik egy veszedelmes, ismeretlen szigetre, ahol azonban magára marad. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló