Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty WWII

Call of Duty WWII - ismerd meg az osztagot!

Hat rövidke video négy főszereplőről: bemutatkozik „Red” Daniels, Zussman, Turner és Pierson. Melléjük pedig két szövetséges csatlakozik, Rousseau és Crowley személyében.

2017.09.20. 19:50 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A minap már kaptunk egy hangulatos (bár kissé klisés) sztori trailert, ma viszont további előzetesekkel jelentkezett a Call of Duty WWII. Összesen hat rövidke videóról van szó, amelyekben bemutatkoznak az egyszemélyes kampány főhősei. Néhány közülük irányítható is lesz, a mások pedig elkísérnek majd a világháború poklába minket. Az első videón Ronald „Red” Daniels közlegényt ismerhetjük meg, aki az első gyaloghadosztály tizenhatodik gyalogezredének tagja és M1 Garand puskáját szorongatva ő is átélte a híres partraszállást Normandiában.

Az ő legjobb barátja Robert Zussman közlegény, aki ugyannak a kötelékben szolgál.

A harmadik videón Joseph Turner hadnagy mutatkozik be, aki a legvégsőkig kitart emberei mellett.

És végül William Pierson törzsőrmestert is megismerhetjük, aki szeret csipkelődni, de egyébként mindenben a lehető legjobban jár el.

Ők tehát mind az amerikai hadsereg katonái, akik mellett két szövetségesre is fontos szerep vár majd a történetben. Az első Rousseau, a francia ellenállás ügynöke, akinek a teljes nevét senki sem ismeri.

A brit különleges alakulatokat pedig Edgar Crowley őrnagy fogja képviselni.

A Call of Duty WWII premierje már egyre közelebb és sok év után talán tényleg visszatér a széria a gyökereihez. Az biztos, hogy tavaly játékosok milliói adtak hangot nemtetszésüknek, amikor kiderült, hogy az Activision továbbra is a sci-fi vonalat erőlteti. Idén ismét a világháborút dolgozzák fel, kíváncsian várjuk, milyen sikert arat majd a játék, miután november 3-án megjelenik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Call of Duty WWII
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty WWII

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló