Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Prime Arena

A MOBA stílust keveri a PUBG túlélőelemeivel a Prime Arena

Szeretnéd kipróbálni a játékot? Kulcsokat osztunk a zárt alfához!

2017.09.21. 11:10 | szerző: Dino | kategória: Játék

Pár évvel ezelőtt tette próbára magát a Nival Interactive a MOBA játékok piacán, a Prime World azonban a konkurensek árnyékában nem lett egy kiemelkedő alkotás. Úgy néz ki azonban, hogy nem akarták veszni hagyni az elkészült engine-t, és a meglévő alapokra a ma igerncsak divatos PlayerUnknown's Battleground által inspirálva annak túlélőelemeivel próbálnak egy újabb játékot készíteni.

A Prime Arena pedig bár alapjaiban MOBA, nem csapatalapú játékéményt kínál, mivel a fejlesztők szerint a játékosokra sok esetben váró barátságtalan közeg nem segíti elő a kellemes játékélményt. Így aztán mindenki egyedül van, párbajokban és hatalmas csatákban vehet részt hősével, miközben a játéktér egyre csökken.

A játék jelenleg zárt alfaverziónál tart, amelyhez kaptunk jó pár kulcsot a Nivaltól, így olvasóinknak is lehetőségük van kipróbálni. Aki kér belőle, egy hozzászólásban írja meg hírünk alatt, hogy melyik MOBA játék a kedvence (de azt is megírhatja, hogy nem szereti a MOBA stílust :-) ), és a készlet erejéig privát üzenetben küldünk kulcsot. ■

előző
következő
A MOBA stílust keveri a PUBG túlélőelemeivel a Prime Arena
A MOBA stílust keveri a PUBG túlélőelemeivel a Prime ArenaA MOBA stílust keveri a PUBG túlélőelemeivel a Prime ArenaA MOBA stílust keveri a PUBG túlélőelemeivel a Prime ArenaA MOBA stílust keveri a PUBG túlélőelemeivel a Prime ArenaA MOBA stílust keveri a PUBG túlélőelemeivel a Prime ArenaA MOBA stílust keveri a PUBG túlélőelemeivel a Prime Arena

hozzászólások (10)

Spywear01
Spywear01 2017.09.22. 12:52
Énis kipróbálnám :) kedvencem a hots és a lol
razak
razak 2017.09.22. 15:26
Ha maradt még kulcs, akkor szolgálatra jelentkezem. :) HOTS az én világom az SC és WC, no meg a Diablo univerzumok miatt.
david139
david139 2017.09.22. 19:34
Köszi a kulcsot. Játszottam párat, szerintem ez még most el kellene felejteniük :D
Christoferus
Christoferus 2017.09.22. 19:52
Én HoTS fanatikus vagyok, az egyetlen moba ami eddig tetszik. Megnézném lesz e második is. :)
Dino
Dino 2017.09.24. 21:46
Ment Neked is kulcs PM-ben tegnap.
ajánlott olvasnivaló