25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Jön a Gran Turismo Sport demója

A kipróbálható verzió napokon belül megérkezik, de csak limitált ideig lesz elérhető.

Írta: GeryG

A Polyphony Digital, bár készített néhány másik játékot is, mindenkinek csak a Gran Turismo széria fejlesztőjeként ismert. A stúdió nagyjából két éve dolgozik a sorozat legújabb epizódján, amely egy-két kivételtől eltekintve az első, amely nem kapott számozást. A Gran Turismo Sport emellett az első, amely már PlayStation 4-re jelenik meg, hiszen a Gran Turismo 6 hiába érkezett egy hónappal a PS4 premierje után, csak az előző generációra készült el.

Az új rész premierjétől már csak két hét választja el a rajongókat, de jó hír, addig sem maradnak játék nélkül. Ugyanis még a premier előtt kapnak egy demót. Ebben belekóstolhatnak az újdonságokba, például kipróbálhatják a teljesen újraírt játékkeresőt. Három játékmódot lesz elérhető: a sport, a campaigne és az arcade játékmódok. A sport játékmódban mindenki a leggyorsabb idejét próbálja futni, majd az időmérők alapján a játék a közel azonos teljesítményt futó játékosokat sorsolja össze egy nagy futamra. Így garantálva, hogy mindenki a hozzá hasonló szintet képviselő játékosok ellen versenyezhessen. A campaign játékmódot aligha kell magyarázni, itt egy sor kihívást, küldetést és célt kell teljesíteni, hogy folyamatosan fejlődhessünk. Az arcade játékmódban pedig három előre megadott pályán mutathatjuk meg több versenykategóriában, hogy mit tudunk. A demóban továbbá kipróbálhatjuk a teljesen megújuló fotó módot, amellyel minden eddiginél látványosabb képeket lőhetünk egyedivé varázsolt járgányainkról. Ráadásául autóinkat valódi helyszíneken fotózhatjuk le. Végül ne feledkezzünk meg a livery editorról sem, amellyel tényleg egyedivé tehetjük autóinkat.

A demo egyetlen szépséghibája, hogy mindössze négy napig lesz elérhető. Október 9-én 11 órakor fog elrajtolni és október 12-én 15 órakor ér véget. Hogy ne menjen a drága idő a letöltéssel, azt már október 7-től előre le lehet tudni. A Gran Turismo Sport kizárólag PlayStation 4-re fog megjelenni október 18-án.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Gran Turismo Sport
  • Gran Turismo Sport
  • Gran Turismo Sport
  • Gran Turismo Sport

Gran Turismo Sport

Platform:

Fejlesztő: Polyphony Digital

Kiadó: Sony

Megjelenés: 2017. október 18.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!